Wat kosten zonnepanelen?

Rendement, terugverdientijd, lagere energierekening. Deze woorden zal je veelvuldig tegenkomen wanneer je je oriënteert op zonnepanelen. Dit zijn echter allemaal resultaten van zonnepanelen. Maar je wilt natuurlijk graag vooraf goed inzichtelijk hebben wat zonnepanelen kosten, en dat is logisch.

Als je een beetje handig bent met de zoekmachines komt je al redelijk snel een prijs per zonnepaneel tegen. Je zult zien dat er verschillende prijsklassen zijn en dat de prijs per zonnepaneelmerk erg kan verschillen. Het is alleen wel belangrijk om je te realiseren dat enkel een zonnepaneel niet volstaat. Om te profiteren van zonne-energie heb je namelijk een hele zonnepanelen installatie nodig. Daarnaast is goedkoper vaak niet beter. Je wilt uiteraard ook kwaliteit. Een lage prijs is natuurlijk erg aantrekkelijk, maar doe altijd goed onderzoek naar wat je wordt aangeboden.

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel zonnepanelen wil je laten plaatsen of wat is het gemiddelde elektriciteitsverbruik in kWh?

U kunt al een zonnestroominstallatie bij ons kopen voor €5200,- ex BTW (0%), afhankelijk van de situatie van uw woning.  Dit is inclusief omvormer

 

Benieuwd naar jouw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Prijs is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden die jouw dak biedt. In alle gevallen zullen wij in eerste instantie bekijken wat er technisch mogelijk is op het dak van jouw woning. Zodra dit in kaart is gebracht blijven er drie vragen over;

  • Wat vind je mooi?
  • Wat is jouw energieverbruik?
  • Wat is jouw budget?

Met deze informatie maken wij een prijs voor je op.

Onze prijzen en garantie

Bij BonGo Solar zijn alle offertes all-in prijzen en zullen wij nooit meerprijzen in rekening brengen voor installatiezaken die wij ter plaatste aantreffen. Verder staan alle betalingen aan ons bedrijf garant doordat wij aangesloten zijn bij de SGZE (Stichting Garantiefonds ZonneEnergie) en Holland Solar.

Elke zonnepanelenpartij die zich wil aansluiten bij SGZE dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Een proces waardoor je als klant gegarandeerd wordt dat niet alleen jouw aanbetaling, maar ook je garantie volledig is afgedekt!

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, onze dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren je graag!