Duurzaam investeren in zonne-energie!

Door te investeren in zonnepanelen wekt u uw eigen groene stroom op. BonGo Solar neemt u mee in de bekende en minder bekende voordelen van deze duurzame stap.

Om te beginnen wekt u stroom op voor uw eigen huishouden. Dit is een bekende “win-win” voor u én voor het milieu! De groene energie die u zelf afneemt streept weg tegen de energie die u aan het stroomnet levert. Dit staat ook wel bekend als de salderingsregeling.

Met deze regeling betaalt u voor uw eigen verbruik van groene stroom geen kWh prijs. Dit is geen verkeerd resultaat om mee te beginnen, maar uiteindelijk belegt u in groene stroom en uw spaargeld geniet van het goede rendement. Klinkt dit als iets voor u? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of doe onze dakscan!

Benieuwd naar uw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Rendement uit zonnepanelen

Het goede rendement dat u behaalt vanuit de groene stroom die u opwekt is erg aantrekkelijk. Momenteel levert uw spaargeld op de bank nog zo’n 0.02% op. Dat is niet veel. Maar hoe levert uw spaargeld dan op een duurzame manier meer op? Met de aanschaf van zonnepanelen belegt u eerlijk, gaat u duurzaam om met energie én met de groei van uw vermogen.

Het rendement van zonnepanelen is gemiddeld namelijk zo’n 14%. Beleggen in groene stroom levert u dus aanzienlijk meer op dan wanneer u uw spaargeld op de bank laat staan. U leest hier meer over het bepalen van uw rendement.

Een duurzame schenking

Belastingvrij zonnepanelen schenken aan uw kinderen of kleinkinderen? Deze investering is een bijzonder gebaar voor een duurzame toekomst. Niet alleen door het opwekken van groene stroom, maar ook voor hun spaargeld. Het aanschaffen van de zonnestroom-installatie met het toegestane schenkingsbedrag is zeer renderend en bovendien milieuvriendelijk!

Ouders mogen hun kinderen maximaal € 5.515 belastingvrij schenken in 2020. Lees hier meer over het belastingvrij schenken. Daarnaast kunt u voor de schenking van het zonnepanelensysteem ook gebruik maken van de schenkregeling omtrent de eenmalige gift voor de woning van uw kind.

Door deze toelage en beleggen in groene stroom verviervoudigd u de waarde van uw schenking en bouwt u aan hun vermogen! Deze investering gaat namelijk tot 30 jaar mee. Het is dan geen eenmalige, maar een op de toekomstgerichte gift! Naast het rendement dat zij ontvangen kan uw kind daarbij ook de BTW terugvragen.

Zonnepanelen kopen bij BonGo Solar

Bij BonGo Solar garanderen wij u kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij SGZE (Stichting Garantiefonds ZonneEnergie). Zij verzekeren afnemers van de aangesloten leden een zorgeloze stroomopbrengst uit zonne-energie. Bij aanschaf van een zonnestroom-installatie is uw aanbetalingsbedrag dus altijd gegarandeerd, evenals toekomstige fabrieksgaranties.

Wanneer u in groene stroom investeert via BonGo Solar verzekert het SGZE certificaat u dat u met een professioneel en betrouwbare partij werkt. U doet dus een betrouwbare investering met uw spaargeld en bent ervan verzekert dat u een zonnestroom-installatie van goede kwaliteit aanschaft! 

Direct advies op maat door een van onze adviseurs? Doe de dakscan, vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!