Bongo Solar zonnepanelen zonder Aanbetaling! Waarom is dit een voordeel?

Risico bij een aanbetaling

Zonnepanelen aanschaffen is een grote aankoop. De meeste leveranciers van zonnepanelen vragen daarom ook om een aanbetaling. Je neemt een risico als je zonnepanelen koopt bij een leverancier die om een aanbetaling vraagt omdat je al geld overmaakt zonder dat je weet of de installateur zijn verplichtingen kan nakomen en in staat is om de installatie af te ronden. In uitzonderlijke gevallen kan er zelfs sprake zijn van een faillissement voordat de installatie heeft kunnen plaatsvinden.

Bij Bongo Solar betaal je pas na oplevering van de functionerende installatie.

Stichting Garantiefonds zonne-energie (SGZE)

Maar ook na de installatie vinden wij het belangrijk om jou maximale zekerheid te bieden. BonGo Solar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Zonne-energie (SGZE). Dit heeft veel voordelen voor jou als eigenaar van zonnepanelen. Hierdoor kan je altijd aanspraak maken op de garantie van je zonnepanelen en worden de risico’s van je investering op een zonne-energie installatie tot een minimum beperkt. Ook in het geval BonGo Solar onverhoopt haar activiteiten staakt. Dit is erg handig omdat garantievragen pas na vele jaren na aanschaf van de zonnestroominstallatie opkomen.

Leveranciers die aangesloten zijn bij SGZE hebben minimaal een jaar ervaring met het leveren en het installeren van zonnepanelen. Daarnaast hebben deze leveranciers aangetoond dat hun financiën op orde zijn. Ook onderschrijft Bongo Solar de voorwaarden die de stichting stelt aan haar leden.

 Meer weten over SGZE? Klik hier.

Voordelen van Bongo Solar, aangesloten bij SGZE:

  • Toekomstige aanspraken op fabrieksgarantie

  • Kwaliteit en deskundigheid

  • Financiële zekerheid

  • Geen risico’s

  • Geen aanbetaling

Benieuwd naar jouw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.