Goedkope energie met zonnepanelen?

Goedkope energie, is dit mogelijk? Het aanschaffen van zonnepanelen is natuurlijk een investering. U wilt dan uiteraard ook weten of u goedkoper uit bent met de aanschaf van zonnepanelen.

Het rendement dat u behaalt uit de stroom die u zelf opwekt is erg aantrekkelijk. Door zonnepanelen aan te schaffen gaat u duurzaam om met energie én met de groei van uw eigen vermogen. De investering alleen levert u aanzienlijk meer op dan wanneer u dit spaargeld op de bank laat staan.

Benieuwd naar uw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

De “win-win” situatie

Allereerst bent u zelf degene die stroom opwekt voor uw eigen huishouden. U gaat dus zelf energie opwekken die u eerst afnam van uw energieleverancier. Dit is een bekende “win-win” situatie voor u én het milieu. U wekt groene energie op die u afstreept tegen de energie die u aan het stroomnet levert. Dit is ook wel bekend al de salderingsregeling. Hiermee betaalt u voor uw eigen verbruik van groene stroom geen KWh prijs. Het aanschaffen van zonnepanelen is niet alleen financieel een verstandige investering, maar ook voor de toekomst van onze planeet!

Terugverdienen van uw investering

Hoe snel u uw zonnepanelen terugverdient hangt af van hoe hoog uw rendement is. Hoe hoger dit rendement, hoe sneller u de zonnepanelen heeft terugverdient. Daarnaast is het zo dat wanneer uw rendement hoog is, uw besparing dit ook zal zijn!

Bij BonGo Solar kiezen wij altijd voor kwaliteit. Hierdoor werken wij alleen samen met aanbieders die kunnen garanderen dat u na 25 jaar nog minimaal 80% rendement heeft. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw zonnestroominstallatie uiteindelijk zal zorgen voor “goedkope energie” in vergelijking tot het afnemen van een energieleverancier met grijze stroom. Daarnaast is BonGo Solar aangesloten bij de SGZE zodat uw investering gedekt is en krijgt u tot 30 jaar garantie.