Voordelig investeren in zonnepanelen

Dat zonnepanelen voordelig zijn ten opzichte van andere energiebronnen, lijdt geen enkele twijfel. Uw energierekening wordt flink verlaagd doordat zonnepanelen de laatste jaren financieel een zeer aantrekkelijk rendement opleveren. Hierdoor weet u zeker dat de door u gekochte zonnepanelen zichzelf vroeg of laat altijd terugverdienen.

Dat het rendement aantrekkelijk is, blijkt ook wanneer we het rendement van zonnepanelen vergelijken met het rendement van de gemiddelde spaarrekening in Nederland. Zonnepanelen leveren een veel hoger rendement op. Daarnaast bent u niet afhankelijk van prijsstijgingen op het gebied van energie, doordat u de energie met zonnepanelen zelf opwekt. Financieel is het dus zeer interessant om voordelig zonnepanelen te kopen.

Benieuwd naar uw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Naast voordelig, ook duurzaam!

Voordelig zonnepanelen aanschaffen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar is ook bijzonder milieuvriendelijk. Zonne-energie is namelijk een van de meest duurzame energiebronnen die momenteel in gebruik zijn. Met de aanschaf van zonnepanelen levert u dan ook een belangrijke bijdrage aan een beter leefmilieu, ook voor de generaties na ons!

Zonnepanelen kopen is daarom niet alleen financieel gezien een verstandige investering, maar ook met het oog op de toekomst van onze planeet. Het gebruik van zonnepanelen zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot. CO2 is een van de belangrijkste oorzaken van de huidige risicovolle klimaatverandering. Ook kunt u bij ons terecht voor het recyclen van uw panelen na de gebruikstermijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!

Zonnepanelen van hoge kwaliteit

BonGo Solar biedt u een ruime keuze op het gebied van zonnepanelen, waardoor u zeker weet dat u altijd de optimale oplossing voor uw specifieke situatie vindt. Veel van onze klanten kiezen voor de populaire monokristallijne zonnepanelen, die een hoog rendement opleveren. Een goedkoper alternatief zijn de polykristallijne zonnepanelen. Naast A-merken hebben wij ook andere merken met een gunstige prijs. 

Welk type dak u ook heeft, voordelig zonnepanelen aanschaffen en laten plaatsen is vrijwel altijd mogelijk. BonGo Solar heeft zonnepanelen in het assortiment die voor zowel schuine daken als voor platte daken zijn geschikt. 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, onze dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren u graag!