Wat kosten zonnepanelen?

Rendement, terugverdientijd, lagere energierekening. Deze woorden zal u veelvuldig tegenkomen wanneer u zich oriënteert op zonnepanelen. Dit zijn echter allemaal resultaten van zonnepanelen. Maar u wilt natuurlijk graag vooraf goed inzichtelijk hebben wat zonnepanelen kosten, en dat is logisch.

Als u een beetje handig bent met de zoekmachines komt u al redelijk snel een prijs per zonnepaneel tegen. U zult zien dat er verschillende prijsklassen zijn en dat de prijs per zonnepaneelmerk erg kan verschillen. Het is alleen wel belangrijk om u te realiseren dat enkel een zonnepaneel niet volstaat. Om te profiteren van zonne-energie heeft u namelijk een hele zonnepanelen installatie nodig. Daarnaast is goedkoper vaak niet beter. U wilt uiteraard ook kwaliteit. Een lage prijs is natuurlijk erg aantrekkelijk, maar doe altijd goed onderzoek naar wat u wordt aangeboden.

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel zonnepanelen wilt u laten plaatsen of wat is het gemiddelde elektriciteitsverbruik in kWh? Een goede indicatie van de gemiddelde prijzen van zonnepanelen per merk met 10 zonnepanelen ziet u hieronder. Dit is inclusief omvormer.

Type zonnepaneel

Gemiddelde kostprijs per 10 panelen

AEG monokristallijn

Ongeveer € 3.470,-

AEG polykristallijn

Ongeveer € 3.034,-

Suntech polykristallijn

Ongeveer € 3.036,-

Benieuwd naar uw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Prijs is afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden die uw dak biedt. In alle gevallen zullen wij in eerste instantie bekijken wat er technisch mogelijk is op het dak van uw woning. Zodra dit in kaart is gebracht blijven er drie vragen over;

  • Wat vindt u mooi?
  • Wat is uw energieverbruik?
  • Wat is uw budget?

Met deze informatie maken wij een prijs voor u op.

Onze prijzen en garantie

Bij BonGo Solar zijn alle offertes all-in prijzen en zullen wij nooit meerprijzen in rekening brengen voor installatiezaken die wij ter plaatste aantreffen. Verder staan alle betalingen aan ons bedrijf garant doordat wij aangesloten zijn bij de SGZE (Stichting Garantiefonds ZonneEnergie) en Holland Solar.

Elke zonnepanelenpartij die zich wil aansluiten bij SGZE dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Een proces waardoor u als klant gegarandeerd wordt dat niet alleen uw aanbetaling, maar ook uw garantie volledig is afgedekt!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, onze dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren u graag!