Wat kosten zonnepanelen?

Het is heel begrijpelijk dat je bij je oriëntatie op zonnepanelen veelvuldig termen zoals Rendement, terugverdientijd en lagere energierekening. zult tegenkomen. Deze termen verwijzen allemaal naar de voordelen van zonnepanelen. Maar het is natuurlijk ook van belang om vooraf helder te hebben wat de kosten van zonnepanelen zijn. Dat is een logische en belangrijke overweging.

 

Als je online op zoek gaat, zul je al snel prijzen per zonnepaneel tegenkomen, vooral als je handig bent met zoekmachines. Het zal je opvallen dat er verschillende prijsklassen zijn en dat de prijs per zonnepaneelmerk aanzienlijk kan variëren. Het is echter van cruciaal belang om te begrijpen dat een enkel zonnepaneel op zichzelf niet voldoende is om van zonne-energie te profiteren. Je hebt namelijk een volledig zonnepanelensysteem nodig om energie op te wekken. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat goedkoper niet altijd beter betekent. Hoewel een lage prijs aantrekkelijk kan zijn, is het essentieel om grondig onderzoek te doen naar wat er precies wordt aangeboden en ervoor te zorgen dat je ook kwaliteit krijgt.

De kosten van zonnepanelen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel zonnepanelen wil je laten plaatsen of wat is het gemiddelde elektriciteitsverbruik in kWh?

Je kunt al een zonnestroominstallatie bij ons kopen voor €5200,- ex BTW (0%), afhankelijk van de situatie van uw woning.  Dit is inclusief omvormer

 

Benieuwd naar jouw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Prijs is afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden die jouw dak biedt. In alle gevallen zullen wij in eerste instantie bekijken wat er technisch mogelijk is op het dak van jouw woning. Zodra dit in kaart is gebracht blijven er drie vragen over;

  • Wat vind je mooi?
  • Wat is jouw energieverbruik?
  • Wat is jouw budget?

Met deze informatie maken wij een prijs voor je op.

Onze prijzen en garantie

Bij BonGo Solar zijn alle offertes all-in prijzen en zullen wij nooit meerprijzen in rekening brengen voor installatiezaken die wij ter plaatste aantreffen. Verder staan alle betalingen aan ons bedrijf garant doordat wij aangesloten zijn bij de SGZE (Stichting Garantiefonds ZonneEnergie) en Holland Solar.

Elke zonnepanelenpartij die zich wil aansluiten bij SGZE dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Een proces waardoor je als klant gegarandeerd wordt dat niet alleen jouw aanbetaling, maar ook je garantie volledig is afgedekt!

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, onze dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren je graag!