Wat staat er in onze offerte?

BonGo Solar levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door BonGo Solar geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Graag een offerte van BonGo Solar ontvangen? Dan is het goed om te weten dat de offerte die wij uitbrengen is opgemaakt op basis van de informatie die door u is verstrekt bij de aanvraag. Dit bestaat uit informatie over het dak, gewenste energiebehoefte, budget en andere wensen. Elke offerte bevat het type en aantal zonnepanelen, de omvormer, installatie, garantie, het verwachte rendement en de terugverdientijd.

Benieuwd naar uw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Type en aantal zonnepanelen

Zonnepanelen zijn gemaakt van het natuurproduct silicium. De zonnepanelen, ook wel modules, worden gemaakt van verschillende zonnecellen welke met elkaar verbonden worden en geklemd zijn tussen beschermglas en een steunplaat. Het gehele paneel is veelal omgeven met een aluminium frame.

Bij BonGo Solar bieden wij polykristallijne en monokristallijne zonnepanelen aan. De meeste zonnepanelen die wij in ons assortiment hebben zijn 100 x 165 cm. Er zijn afwijkende maten. Dit kunt u altijd opvragen bij een van onze adviseurs! Per aanvraag wordt er gekeken hoeveel zonnepanelen er op uw dak passen. Dit in combinatie met uw energiebehoefte kunnen wij een advies uitbrengen over het aantal panelen dat u nodig heeft of mogelijkheid toe heeft. Hierbij worden de kosten van een omvormer, montage materiaal en installatie opgeteld tot een totaal prijsvoorstel. 

Soort omvormer

Het kiezen van de juiste omvormer is essentieel om het maximale rendement op uw investering te behalen. Wij werken met verschillende omvormers. Lees hier meer over alle soorten omvormers die wij leveren. Alle omvormers waar wij mee werken zijn zo ontworpen dat zij jarenlang functioneren. Wij bieden met de omvormer een gratis applicatie aan waarmee u op uw telefoon of tablet uw gegenereerde vermogen kunt uitlezen. Zo kunt u zien wanneer uw zonnepanelen het beste presteren en wat zij per dag voor u betekenen.

Per zonnepaneel kan het verschillen hoeveel vermogen er gegenereerd kan worden. Het vermogen dat de omvormer moet verwerken bepaald welke bij u het beste past en op de offerte komt te staan.

Installatie op uw dak

Wij hebben eigen erkende installateurs in dienst die de panelen voor u op het dak monteren. Zo kunnen wij altijd kwaliteit garanderen. Bijkomende voordelen, ten opzichte van installatie door een externe partij, voor u zijn;

  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Geen discussie bij een gebrek door verkeerde montage
  • Verzekerd van een optimaal rendement
  • Veilige en vakkundige installatie
  • Wettelijke garantie op de montage

Het aansluiten op uw energiemeter moet wettelijk altijd door een erkende installateur gebeuren.

Ons gratis voorstel

Wij maken graag voor u een gedetailleerd schriftelijk voorstel voor uw persoonlijke situatie. Dit is geheel vrijblijvend en volledig gratis. Onze adviseurs zullen samen met u het systeem op maat ontwerpen op basis van uw behoeften, het soort dak, de ligging van uw huis en uw financiële doelen.

Ons vrijblijvende voorstel geeft een overzicht van de omvang van een zonnepaneelsysteem inclusief omvormer, montagemiddelen, installatie door gecertificeerde monteurs en eventuele collectiviteitskortingen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, onze dakscan doen of onze vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren u graag!