Bij BonGo Solar bent u verzekerd!

Wanneer u zonnepanelen koopt, wilt u natuurlijk zeker weten dat uw investering zonder risico is. Het is voor uw eigen gevoel en zekerheid dan ook van belang dat u vertrouwen heeft in uw leverancier en de kwaliteit van de zonnepanelen.

Dat kan door te kiezen voor een leverancier die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Deze stichting staat garant voor uw aanbetaling wanneer u zonnepanelen koopt, waardoor uw investering volledig risicoloos is. 

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Voor u als klant betekent dit dat u bent aangemeld bij de stichting na akkoord verklaring van de koopovereenkomst. Daarmee bent u verzekerd van het feit dat in geval van faillissement de stichting uw aanbetaling garandeert. U heeft garantie en service op uw aangekochte panelen tot 30 jaar. U heeft dus geen financieel risico!

De belangrijkste garanties op een rij:

  • Aanbetalingsgarantie: voor als een leverancier onverhoopt niet kan leveren;
  • Fabrieksgarantie: voor als de fabriek van uw zonnepanelen bijvoorbeeld failliet gaat;
  • Geschillenregeling: mocht er een geschil ontstaan tussen u en uw zonnepanelenleverancier staat de SGZE u als consument bij.

Voor de zonnepaneleninstallaties die bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie aangesloten leveranciers gekocht worden kunt u een certificaat aanvragen.

Niet iedereen kan zomaar lid worden van de SGZE

De eisen die Stichting Garantiefonds Zonne Energie stelt aan leden, zorgen ervoor dat lidmaatschap niet voor elke leverancier is weggelegd. Zo moeten leveranciers onder meer minimaal een jaar ervaring hebben met de levering en installatie van zonnepanelen en akkoord gaan met de voorwaarden die de stichting aan leden stelt.

Misschien wel nog belangrijker: aspirant-leden moeten kunnen aantonen dat hun financiële huishouding piekfijn in orde is. BonGo Solar voldoet ruimschoots aan al deze voorwaarden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen en voeren een financieel gezond beleid. Zo weet u zeker dat u zaken doet met een ervaren en solide partij.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.sgze.nl.


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, onze dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren u graag!