Bij BonGo Solar ben je verzekerd!

Wanneer je zonnepanelen koopt, wil je natuurlijk zeker weten dat jouw investering zonder risico is. Het is voor jouw eigen gevoel en zekerheid dan ook van belang dat je vertrouwen hebt in je leverancier en de kwaliteit van de zonnepanelen.

Dat kan door te kiezen voor een leverancier die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Deze stichting staat garant voor je aanbetaling wanneer je zonnepanelen koopt, waardoor jouw investering volledig risicoloos is. 

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Voor jou als klant betekent dit dat je bent aangemeld bij de stichting na akkoord verklaring van de koopovereenkomst. Daarmee ben je verzekerd van het feit dat in geval van faillissement de stichting jouw aanbetaling garandeert. Je hebt garantie en service op jouw aangekochte panelen tot 30 jaar. Je hebt dus geen financieel risico!

De belangrijkste garanties op een rij:

  • Aanbetalingsgarantie: voor als een leverancier onverhoopt niet kan leveren;
  • Fabrieksgarantie: voor als de fabriek van je zonnepanelen bijvoorbeeld failliet gaat;
  • Geschillenregeling: mocht er een geschil ontstaan tussen jou en de zonnepanelenleverancier staat de SGZE je als consument bij.

Voor de zonnepaneleninstallaties die bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie aangesloten leveranciers gekocht worden kunt je een certificaat aanvragen.

Niet iedereen kan zomaar lid worden van de SGZE

De eisen die Stichting Garantiefonds Zonne Energie stelt aan leden, zorgen ervoor dat lidmaatschap niet voor elke leverancier is weggelegd. Zo moeten leveranciers onder meer minimaal een jaar ervaring hebben met de levering en installatie van zonnepanelen en akkoord gaan met de voorwaarden die de stichting aan leden stelt.

Misschien wel nog belangrijker: aspirant-leden moeten kunnen aantonen dat hun financiële huishouding piekfijn in orde is. BonGo Solar voldoet ruimschoots aan al deze voorwaarden. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zonnepanelen en voeren een financieel gezond beleid. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een ervaren en solide partij.

Voor meer informatie kun je kijken op www.sgze.nl.


Voor meer informatie kunt je altijd contact met ons opnemen, onze dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren je graag!