De beste plaats voor de omvormer

De meest geschikte locatie voor een omvormer is een goed geventileerde ruimte. Veel mensen kiezen ervoor om de omvormer op zolder te installeren. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de omvormer buiten te plaatsen, op voorwaarde dat deze onder een afdak kan worden opgehangen. We zullen uiteraard samen met jou de beste locatie bepalen die past bij jouw specifieke situatie

Maakt een omvormer geluid?

Moderne omvormers zijn over het algemeen erg stil. Als je verhalen hebt gehoord over omvormers die lawaai maken, heeft dit meestal betrekking op oudere modellen. De moderne omvormers in ons assortiment zijn ontworpen om het geluidsniveau tot een acceptabel niveau te beperken. Wanneer de zon opkomt en er energie wordt geproduceerd, zal de omvormer inschakelen. Dit inschakelen van de omvormer gaat gepaard met een korte, zachte klik, vergelijkbaar met het omschakelen van een lichte schakelaar.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, de dakscan doen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren je graag!