Collectief kopen van zonnepanelen

Zonnepanelen collectief inkopen is vaak een uitstekende optie als u geld wilt besparen op de aanschaf van zonnepanelen. In de afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen fors lager geworden, terwijl zij aanzienlijk meer rendement opleveren. Ook zonder subsidie is het collectief kopen van zonnepanelen hierdoor een financieel aantrekkelijke optie.

Slimme investering

Het collectief aanschaffen van zonnepanelen is echter niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U bespaart fors op de kosten van uw energierekening, omdat zonnepanelen tegenwoordig een zeer interessant rendement opleveren. Hierdoor verdienen de zonnepanelen zichzelf altijd terug binnen afzienbare tijd.

Het financiƫle voordeel is zelfs zo groot, dat u verzekerd bent van een hoger financieel rendement dan bij de gemiddelde spaarrekening. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met prijsstijgingen van de door u duurzaam opgewekte elektriciteit. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Zonnepanelen collectief aanschaffen wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Collectieven bij BonGo Solar

Bij BonGo Solar kunt u kiezen uit een breed assortiment aan producten op het gebied van zonnepanelen. De meeste van onze klanten geven de voorkeur aan monokristallijn panelen, die erg populair zijn en bekend staan om hun donkere kleur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor polykristallijn zonnepanelen, die goedkoper zijn en een blauwere tint hebben.

Uiteraard bieden wij zowel zonnepanelen voor plaatsing op een schuin dak als op een plat dak. Onze experts beoordelen de optimale plaatsingswijze voor uw specifieke situatie en zorgen ervoor dat u het optimale rendement haalt uit uw zonnepanelen. Combinaties van verschillende typen daken is ook een optie, als dat gezien de situatie nodig is. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden!