AEG zonnepanelen | BonGo Solar

AEG ABC 450 Wp glas-glas zonnepaneel voor de duurzaamste keuze

Maak vandaag de groenere keuze voor morgen met premium AEG's 450 Wp zonnepanelen. Het paneel is krachtig, klein en duurzaam. Haal een hoog rendement uit je investering en bespaar direct op je energiekosten. Klaar voor de toekomst? Kies AEG en zet alles op groen.

 


- R. de Boer, Vinkeveen


- F. De Koning, Velp


- Elco van Lieren, Zierikzee


- Maaike Koops, Emmen

Besparen met premium AEG 450Wp

Hoog vermogen,
veel besparen

 

Onze AEG zonnepanelen bieden dé combinatie van een hoog vermogen en een hoge efficiëntie. Zo heb je een snelle terugverdientijd. Al direct na de installatie bespaar jij op je energierekening!

Geen witte lijnen met All back contact

Een strak
ontwerp

Wil jij geen witte lijnen zien? De premium AEG glas-glas panelen zijn volledig zwarte zonnepanelen die perfect passen bij een strak, naadloos ontwerp. Ga voor een moderne uitstraling. 

30 jaar productgarantie

Zeker weten dat het goed zit

Met een garantie van 30 jaar kun je gerust zijn over de toekomst. Want wie in duurzaamheid investeert, wil zeker weten dat het goed zit. 

Het complete verhaal

Wat zijn de voordelen?

Vorm, functie en zekerheid. Wil je mooie panelen? Ga je voor een optimaal rendement en wil je zeker zijn van een goede garantie? Dan zijn de panelen van AEG echt iets voor jou! 

 

  • Mooi: ze zijn mooi: designer zwart
  • Energiek: 450 Wattpiek
  • Krachtig: bestendig tegen weer en wind 
  • Efficiënt: 23,3% dankzij ABC-techniek
  • Robuust: 30 jaar opbrengstgarantie van 88,6%
  • Klein: vergelijkbare afmeting met een 410 Wp
  • Duurzaam: snelle terugverdientijd
  • Zekerheid: hoge productgarantie van 30 jaar

Wat betekent All Back Contact bij AEG?

ABC staat voor 'All Back Contact'. Dit betekent dat er geen witte strepen zichtbaar zijn. Dat is niet alleen mooi, maar ook handig. Hoe minder witte lijnen, hoe hoger je efficiëntie. Ook is het paneel iets kleiner door het ontbreken van de witte strepen. Voor jou betekent dit meer opbrengst met minder zonnepanelen op je dak. Dus: meer voor minder.  

AEG glas-glas

Wat is het voordeel van glas-glas? De zonnepanelen zonder glas-glas kunnen over tijd tot prestatieverlies leiden. Met glas-glas technologie worden panelen beschermd tegen mogelijke degradatie, wat resulteert in een langere levensduur en behoud van je energieopbrengst.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren. Kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de btw-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.