JA Solar 405 Wp voor de duurzaamste keuze

Maak vandaag de groenere keuze voor morgen met JA Solar 405 Wp zonnepaneel. Een krachtig zonnepaneel. Zo haal je het maximale uit zonne-energie en is je investering snel terugverdiend. Ben jij klaar voor de toekomst? Kies JA Solar en zet samen alles op groen!

 


- R. de Boer, Vinkeveen


- F. De Koning, Velp


- Elco van Lieren, Zierikzee


- Maaike Koops, Emmen

Besparen met JA Solar 405 Wp

Hoog vermogen,
veel besparen

Met onze JA Solar zonnepanelen haal je het maximale uit het zonlicht. Ook wanneer de zon minder fel schijnt. De terugverdientijd is daardoor lekker laag. Direct na de installatie bespaar jij op je energierekening.

JA Solar

Een strak
ontwerp

Wil jij zwarte panelen? Dankzij het esthetisch aantrekkelijke ontwerp met zwarte zonnecellen en een zwarte achtergrond integreert dit zonnepaneel moeiteloos op je dak. Kies voor een modern design.

25 jaar prestatiegarantie

Zeker weten dat het goed zit

Met een garantie van 25 jaar kun je gerust zijn over de toekomst. Want wie in duurzaamheid investeert, wil zeker weten dat het goed zit. 

Het complete verhaal

Wat zijn de voordelen?

Vorm, functie en zekerheid. Wil je mooie panelen? Ga je voor een optimaal rendement en wil je zeker zijn van een goede garantie? Dan zijn de panelen van JA Solar echt iets voor jou! 

 

  • Mooi: helemaal zwart
  • Energiek: 405 Wp
  • Efficiënt: 20,7% 
  • Robuust: na 25 jaar prestatiegarantie van 84,8%
  • Duurzaam: snelle terugverdientijd
  • Zekerheid: hoge productgarantie van 25 jaar

 

> Download hier de datasheet van JA Solar

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren. Kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de btw-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.