LONGi 430 Wp zonnepaneel: voor de meest logische keuze

Maak vandaag de meest logische keuze voor morgen met LONGi's 430 Wp zonnepanelen. Haal een hoog rendement uit je investering en bespaar direct op je energiekosten. Klaar voor de toekomst? Kies LONGi en zet alles op groen.

 


- R. de Boer, Vinkeveen


- F. De Koning, Velp


- Elco van Lieren, Zierikzee


- Maaike Koops, Emmen

Hi-Mo 6 Scientist

Mooi Designer 
Zwart

Wil jij mooie zwarte panelen? Met de LONGi Hi-Mo 6 Scientist zit je dan zeker goed. De premium panelen zijn volledig zwarte zonnepanelen die perfect passen bij een strak, naadloos ontwerp. Ga je voor betaalbaar zwart? Ga dan voor onze LONGi 430 WP! 

HPBC cel-technologie

Hoog vermogen,
veel besparen

Laat de zon voor je werken met onze LONGi Hi-Mo 6 Scientist 430 Wp! Met het hoge vermogen en de hoge efficiëntie haal je maximaal rendement uit elke zonnestraal, waardoor jouw energieopbrengst niet alleen de zon goed laat werken, maar ook je terugverdientijd drastisch verkort. Dat is pas écht besparen. 

25 jaar productgarantie

Zeker weten dat het goed zit

Over 25 jaar zitten de zonnepanelen van de LONGi 430 Scientist nog steeds op 88,9%. Met deze prestatiegarantie van 25 jaar kun je gerust zijn over de toekomst. Want wie in duurzaamheid investeert, wil zeker weten dat het goed zit. Logisch toch?

Het complete verhaal

Wat zijn de voordelen?

Vorm, functie en zekerheid. Wil je goede, betaalbare en mooie panelen die over 25 jaar nog steeds goed werken? Ga je voor een optimaal rendement en wil je zeker zijn van een goede garantie? Dan zijn de panelen van LONGi de logische keuze.

 

  • Designer zwart; 
  • Energiek: vermogen van maar liefst 430 Wp;
  • Efficiënt: maar liefst met 22%;
  • Robuust: na 25 jaar nog steeds opbrengstgarantie van 88,9%; 
  • Duurzaam: snelle terugverdientijd;
  • En bieden zekerheid: hoge productgarantie van 25 jaar.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren. Kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

De LONGi Hi-Mo 6 Scientist 430 Wp panels zijn de crème de la crème in zonne-energie. Hun ultrahoge vermogensprestaties maken ze onderscheidend, waardoor je meer energie haalt uit elke zonnestraal.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de btw-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.