Zonnepanelen op jouw dakkapel

Wil je je dakkapel niet alleen mooi, maar ook functioneel maken? Ontdek de voordelen van zonnepanelen op je dakkapel. Met zonnepanelen op je dakkapel geniet je van groene energieopwekking en bespaar je tegelijkertijd op je energierekening. Maak optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en maak je huis duurzamer met zonnepanelen op je dakkapel.


Benieuwd naar jouw extra besparing op je dakkapel? Doe de dakscan voor jouw dakkapel of vraag direct een offerte aan.

De optimale richting van de zonnepanelen

Hoewel zonnepanelen het hoogste rendement behalen wanneer ze naar het zuiden zijn gericht, is het ook mogelijk om ze in andere richtingen te plaatsen, afhankelijk van de mogelijkheden van je dak en de beschikbare ruimte. Bij een dakkapel draait het allemaal om het vinden van de perfecte balans. Het ontwerpen van een doeltreffend zonne-energiesysteem op je dakkapel vereist zorgvuldige planning en expertise. Door de zonnepanelen strategisch te plaatsen, kun je optimaal gebruikmaken van zonne-energie en je energiekosten verlagen.

Hieronder ziet een overzicht van de liggingen en het rendement.

Zuiden

100% rendement

Zuid-oosten

90% rendement

Zuid-westen

90% rendement

Westen

80% rendement

Oosten

80% rendement

Zelf controleren wat de opbrengst zal zijn op je dak? Doe de dakscan voor jouw dakkapel!

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren je graag!