Zonnepanelen op meerdere dakvlakken | BonGo Solar
Zonnepanelen op bijzondere daken

Zonnepanelen op meerdere dakvlakken

Zonnepanelen op twee of meer dakvlakken plaatsen? Geen probleem. Wij plaatsen makkelijk en snel zonnepanelen op de verschillende dakvlakken van uw woning. Schuin dak, plat dak, dakkapel of uitbouw. U vraagt, wij plaatsen. Benieuwd hoeveel zonnepanelen het best in uw situatie passen? Doe de gratis dakscan!

Benieuwd naar jouw besparing? Doe de gratis dakscan voor jouw meerdere dakvlakken of vraag direct een offerte aan.

Meer windrichtingen, meer opbrengst

Zonnepanelen kunnen in verschillende richtingen worden geplaatst, waarbij de meeste opbrengst wordt behaald wanneer ze naar het zuiden zijn gericht. Niettemin worden zonnepanelen soms ook in andere richtingen geplaatst, afhankelijk van de dakgeschiktheid en beschikbare ruimte. Op een plat dak wordt de plaatsing van zonnepanelen beïnvloed door de afstand tussen de panelen, die op zijn beurt wordt bepaald door de hellingshoek, de afmetingen van de panelen en de grootte van het dak. Het vinden van de juiste balans tussen efficiëntie en maximale benutting van de beschikbare ruimte is essentieel bij het ontwerpen van een zonne-energiesysteem op een plat dak.

Hieronder ziet een overzicht van de liggingen en het rendement.

Zuiden

100% rendement

Zuid-oosten

90% rendement

Zuid-westen

90% rendement

Westen

80% rendement

Oosten

80% rendement

Zelf controleren wat de opbrengst zal zijn op je dak? Doe de dakscan voor jouw uitbouw!

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen en adviseren je graag!