AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen staan voor uitstekende kwaliteit, ontwikkeld met de bekende Duitse expertise in technologie en betrouwbaarheid. Deze panelen worden vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten, wat resulteert in de hoogste kwaliteit, betrouwbare prestaties en een lange levensduur. Dit zal je zeker merken!

Bovendien, als onderdeel van het Zweedse Electrolux, voldoet AEG aan de strenge Europese wet- en regelgeving, wat extra gemoedsrust biedt voor jou als consument.

Het is goed om te weten dat BonGo Solar als enige AEG Authorized Platinum Reseller is. Hierdoor hebben we toegang tot geselecteerde AEG innovaties, wat jou als klant ten goede komt!

AEG zonnepanelen; gecertificeerde kwaliteit
In alle AEG zonnepanelen worden uitsluitend klasse A cellen verwerkt. Ieder paneel wordt intensief getest op 14 kwaliteitspunten waardoor een hoger vermogen en rendement gehaald kan worden.  Mede hierdoor zijn AEG-zonnepanelen gecertificeerd door het gerenommeerde testinstituut TÜV. Bovendien voldoen de productiefaciliteiten aan de nieuwste normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Zo zijn de productiefaciliteiten gecertificeerd volgens ISO 9001,  ISO 14001 en OHSAS 18001.

Natuurlijk AEG (Maatschappelijk Verantwoord)
Met een keuze voor AEG, kiest u ook voor een duurzame toekomst. En dat gaat verder dan de zonnepanelen alléén. Want voor ieder afgenomen zonnepaneel wordt een stuk van het AEG bos gefinancierd! In samenwerking met Natuurpunt hebben de initiatieven van AEG sinds 2019 al tot de aanleg van 2 duurzame bossen geleid. Zo profiteert de natuur dubbel van uw keuze voor AEG zonnepanelen.

 

Benieuwd naar jouw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

AEG Ultra Black 410Wp

Het nieuwste paneel van AEG zonnepanelen lijn is de AEG 410 Ultra Black. Dit paneel is intens zwart doordat de cellen met shingle-technologie zijn aangebracht. Hierdoor wordt een groter deel van het oppervlak bedekt met cellen. Dat geeft een ultra zwart en chique effect zonder lijnen die bij veel panelen zichtbaar zijn. 

Op dit paneel bieden we een product garantie van 25 jaar. Een ander voordeel van deze hoogwaardige toepassing is dat weerstandsverliezen tot een minimum worden beperkt. Dit maximaliseert het vermogen en de efficiëntie van het paneel. 

Een ander voordeel van deze hoogwaardige toepassing is dat weerstandsverliezen tot een minimum worden beperkt. Dit maximaliseert het vermogen en de efficiëntie van het paneel. Wilt u meer weten over dit paneel? Klik dan op de link hieronder:

 

AEG monokristallijne zonnepanelen (full black)

Met de monokristallijne half cel zonnepanelen bieden we een garantietermijn van 20 jaar op het product en 25 jaar op de prestatie van het paneel. Dat is langer dan veel andere merken bieden. De zwarte look zorgt voor de vaak gewilde uitstraling. De zonnepanelen kenmerken zich door een verhoogde absorptie van licht waardoor er een uitstekende opbrengst bij weinig licht wordt gerealiseerd. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig om hetzelfde rendement te behalen (tot -11%).

Uitgebreide datasheets over de monokristallijne AEG zonnepanelen vind je hier:

Met een garantietermijn die bij BonGo Solar kan oplopen tot wel 25 jaar, heb je de zekerheid van een langdurig rendement op je investering. Daarmee is de zonnestroom installatie van BonGo Solar de beste start om je huis te verduurzamen. Wil je weten hoe hoog jouw rendement is? Doe dan nu de gratis dakscan.

We begeleiden je persoonlijk van de offerte tot en met de naar 100% tevredenheid opgeleverde installatie. In veel gevallen is een huisbezoek daarbij niet nodig.

Hoge standaard AEG productielijn

AEG is als betrouwbare producent van zonnepanelen opgenomen in de Bloomberg New Energy Tier 1 lijst. Slechts 2% van alle paneelproducenten voldoet aan de eisen om tot deze exclusieve lijst opgenomen te worden. Voor jou betekent dit dat je met AEG over de laatste technologische ontwikkelingen beschikt met de langste garantie en de productielijn voldoet aan de laatste eisen. Bovendien ziet AEG toe op een eerlijke en rechtvaardige behandeling van de medewerkers van haar productiebedrijven.  Dit uitgangspunt heeft AEG vastgelegd in bijgaand certificaat van AEG .

Samen zorgen wij voor een groenere toekomst, lagere energielasten en dat alles onder de juiste werkomstandigheden, voor iedereen.

Neem vooral een kijkje achter de schermen:

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Binnen 2-6 weken op je dak
  • Geen aanbetaling, betaling na installatie