BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Collectief aanschaffen van zonnepanelen

Wilt u als collectief zonnepanelen aanschaffen? Bijvoorbeeld als inwoners van een bepaalde gemeente, wijk, buurt of straat? Dan helpt BonGo Solar u hier graag bij. BonGo Solar is een van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland op het gebied van zonne-energie en wij hebben al veel mensen geholpen bij hun keuze voor de juiste zonnepanelen.

Zonnepanelen collectief inkopen is vaak een uitstekende optie als u geld wilt besparen op de aanschaf van zonnepanelen. In de afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen fors lager geworden, terwijl zij aanzienlijk meer rendement opleveren. Ook zonder subsidie is het collectief kopen van zonnepanelen hierdoor een financieel aantrekkelijke optie.

Voordelen van zonnepanelen voor het milieu

Het kopen van zonnepanelen heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere energievormen. Allereerst levert u met de aanschaf van zonnepanelen een positieve bijdrage aan het milieu. Zonne-energie is namelijk een van de meest duurzame energiebronnen die de wereld op dit moment kent.

Collectief zonnepanelen kopen zorgt voor een reductie van de CO2-uitstoot, wat de kwalijke gevolgen van de snel oprukkende klimaatverandering tegengaat. Dat is niet onbelangrijk, want hierdoor zorgt u voor een beter leefmilieu en een schonere planeet voor toekomstige generaties. Ook in dat opzicht is zonne-energie dus een zeer waardevolle investering.

Zonnepanelen als slimme investering

Het collectief aanschaffen van zonnepanelen is echter niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. U bespaart fors op de kosten van uw energierekening, omdat zonnepanelen tegenwoordig een zeer interessant rendement opleveren. Hierdoor verdienen de zonnepanelen zichzelf altijd terug binnen afzienbare tijd.

Het financiële voordeel is zelfs zo groot, dat u verzekerd bent van een hoger financieel rendement dan bij de gemiddelde spaarrekening. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met prijsstijgingen van de door u duurzaam opgewekte elektriciteit. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Zonnepanelen collectief aanschaffen wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Collectief zonnepanelen aanschaffen

Bij BonGo Solar kunt u kiezen uit een breed assortiment aan producten op het gebied van zonnepanelen. De meeste van onze klanten geven de voorkeur aan monokristallijn panelen, die erg populair zijn en bekend staan om hun donkere kleur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor polykristallijn zonnepanelen, die goedkoper zijn en een blauwere tint hebben.

Uiteraard bieden wij zowel zonnepanelen voor plaatsing op een schuin dak als op een plat dak. Onze experts beoordelen de optimale plaatsingswijze voor uw specifieke situatie en zorgen ervoor dat u het optimale rendement haalt uit uw zonnepanelen. Combinaties van verschillende typen daken of specifieke formaten zonnepanelen zijn ook een optie, als dat gezien de situatie nodig is. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.

Collectief Barneveld

Al 312 huishoudens in Barneveld gingen u voor!

Steeds meer mensen in Barneveld kiezen voor zonne-energie. Niet zo gek, want met de aanschaf van zonnepanelen bespaart u jaarlijks fors op uw energierekening. Wilt u net als 312 huishoudens in Barneveld ook optimaal rendement behalen? Wij kunnen uw zonnepanelen binnen 6 weken installeren. Zo geniet u binnenkort al van de voordelen van zonne-energie. Klik hier voor meer informatie over Collectief Barneveld!

Vragen of meer informatie over collectieven?

De afgelopen jaren heeft BonGo Solar zich ingezet voor diverse collectieve activiteiten binnen Nederland. Heeft u interesse in de voordelen die zonne-energie biedt en wilt u zonnepanelen collectief inkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt contact opnemen met onze afdeling Advies & Verkoop. Of ons bellen op 088 334 7640. Wij helpen u graag verder!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer