BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Informatie over BonGo Solar

Bij BonGo Solar zijn we dagelijks met ruim 55 medewerkers actief om (potentiële) klanten van goed advies te voorzien. Als één van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie. Sinds onze oprichting in 2012 hebben wij duizenden zonnestroomsystemen geïnstalleerd in heel Nederland. BonGo Solar levert A-merk zonnepanelen en heeft zelf installateurs in dienst.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

BonGo Solar staat voor kwaliteit en eist een 100% klanttevredenheid! Tevreden klanten zijn de beste graadmeter. Daarom enquêteren wij onze klanten regelmatig. Door kritisch te kijken naar opmerkingen en door het trainen van onze medewerkers zijn wij in staat om dagelijks onze kwaliteit te verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van BonGo Solar is door TÜV Nederland NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Eigen, gecertificeerde installateurs

De monteurs van BonGo Solar zijn vakkundig en sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen, waardoor we de veiligheid van onze zonnepanelen kunnen garanderen. Op de reviewssite Klantenvertellen worden onze installateurs beoordeeld met een 8,6 gemiddeld en worden lovende reviews geschreven over hun prettige en secure manier van werken.

Installateurs van BonGo Solar als beste uit de test

De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. Hiervoor zijn duizenden reviews van klanten bekeken. Met een gemiddeld cijfer van 8,8 komen de installateurs van BonGo Solar als beste uit de test!

Medewerkers en installateurs van BonGo Solar, toonaangevende leverancier van zonnepanelen

De medewerkers en installateurs van BonGo Solar zijn u graag van dienst!

Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Om onze klanten maximale zekerheid te bieden, is BonGo Solar aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). SGZE-LogoElke zonnepanelenpartij die zich wil aansluiten bij deze stichting dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat zowel uw aanbetaling als uw garantie volledig zijn afgedekt.

Voor particulieren, bedrijven en collectieven

Wij leveren ook zonne-energieproducten aan bedrijven en organisaties. Denk aan installaties op industriële en commerciële gebouwen, evenals residentiële panden en gebouwen van Verenigingen van Eigenaren of andere collectieven. Kijk hiervoor op de website van onze zusterorganisatie BonGo Solar Projects: www.bongosolarprojects.com

Showroom bezoeken of prijsopgave aanvragen

Bij BonGo Solar kunt u zien wat u op uw dak krijgt. Bezoek onze showroom en zie hoe een zonnepanelensysteem daadwerkelijk werkt. Op ons dak hebben wij meerdere testopstellingen geplaatst, zodat u de panelen ook op het dak kunt zien liggen. Bezoek onze showroom of neem hieronder een kijkje in onze showroom.

U kunt natuurlijk ook meteen kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen bij ons. Wij helpen u graag verder!

    Neem gerust contact met ons op

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer