Waarom BonGo Solar?

Bij BonGo Solar geloven wij in het verduurzamen van de wereld door middel van zonnestroom. Wij bieden dan ook graag iedereen de kans hier gebruik van te kunnen maken.

BonGo Solar valt onder Koolen Industries Solar. Onder Koolen Industries Solar vallen naast BonGo Solar ook de bedrijven BonGo Solar Projects, Duurzaam Besparen, NovaVolt en Koolen Industries Installation Services. Samen zorgen wij dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer dit nodig is.

Betrouwbare en veilige energie

Koolen Industries heeft als missie om iedereen te kunnen laten bijdragen aan de energietransitie. Door schone energie te gebruiken van de wind en zon, en te zorgen dat het er is wanneer je dit nodig hebt, geven we jou een autonoom leven, waarin je onafhankelijk bent van het net. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Mogelijk gemaakt door slimme software.

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de
 dakscan 
en

bereken binnen 1

minuut je besparing
 • Bespaar gemiddeld 813 euro per jaar
 • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
 • 100% klanttevredenheid en garantie

Hoe wij in jouw wensen voorzien

BonGo Solar biedt je een assortiment met A-merk producten. Hiermee krijg je altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen. Wij geven professioneel advies op maat en helpen je persoonlijk bij elke stap in het proces. BonGo Solar werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij je aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen.

BonGo Solar is ISO- en TÜV-gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Garantie Fonds ZonneEnergie. Onze installateurs zijn VCA-gecertificeerd en werken altijd volgens de relevante NEN-normen. We managen op 100 procent klanttevredenheid. Let op: we stréven daar niet alleen naar. We gaan pas weg bij een klant bij 100 procent tevredenheid. Wij hebben duizenden installaties mogen uitvoeren. Wij kunnen ons dan ook een ervaren speler noemen. Op de reviewsite KlantenVertellen.nl worden onze installateurs zeer goed beoordeeld en worden reviews geschreven over hun prettige en secure manier van werken!

Wat kun je bij ons verwachten

Naast service, professioneel advies en A-merk kwaliteit producten krijg je bij BonGo Solar nog veel meer.

 • Grote showroom, assortiment met A-merken
 • Geen aanbetaling nodig. Betaal pas na oplevering!
 • BTW-teruggaveservice
 • Snelle installatie. Binnen enkele weken plaatsen wij de zonnepanelen!
 • Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf
 • 25 jaar opbrengstgarantie
 • Minimaal 20 jaar en maximaal 30 jaar productgarantie
 • € 100 retour bij aanbrengen van een klant
 • Aangesloten bij branchevereniging Holland Solar
 • Aanschaf mogelijk met gunstige energiebespaarlening via SVn
 • De mogelijkheid om zonnepanelen te huren

Wij bieden onze klanten graag maximale zekerheid. Om dit te kunnen bieden is BonGo Solar aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Wanneer een zonnepanelenbedrijf zich aan wil sluiten bij deze stichting vindt een uitgebreid selectieproces plaats die het bedrijf doorloopt. Het bedrijf moet aan bepaalde eisen voldoen waardoor niet zomaar elk bedrijf zich aan kan sluiten. BonGo Solar voldoet ruimschoots aan al deze eisen. Hierdoor heb je als klant de zekerheid dat zowel je aanbetaling als je garantie volledig zijn gedekt.