BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Informatie over ons bedrijf BonGo Solar

Bij BonGo Solar zijn we dagelijks met ruim 45 personen actief om (potentiële) klanten van goed advies te voorzien. Als één van de grootste en meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie. Wij leveren A-merk zonnepanelen en hebben installateurs zelf in dienst.

Wij gaan voor 100% klanttevredenheid

Tevreden klanten zijn de beste graadmeter voor kwaliteit. Daarom enquêteren wij onze klanten regelmatig. Door kritisch te kijken naar opmerkingen en door het trainen van onze medewerkers zijn wij in staat om dagelijks onze kwaliteit te verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van BonGo Solar is door TÜV Nederland en NEN-EN-ISO 9001-2015 gecertificeerd.

Eigen, gecertificeerde installateurs

De monteurs van BonGo Solar zijn vakkundig en sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen, waardoor we de veiligheid van onze zonnepanelen kunnen garanderen. Op de reviewssite Klantenvertellen worden onze installateurs beoordeeld met een 8,6 gemiddeld en worden lovende reviews geschreven over hun prettige en secure manier van werken.

Installateurs van BonGo Solar als beste uit de test

De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. Hiervoor zijn duizenden reviews van klanten bekeken. Met een gemiddeld cijfer van 8,8 komen de installateurs van BonGo Solar als beste uit de test!

Medewerkers en installateurs van BonGo Solar, toonaangevende leverancier van zonnepanelen

De medewerkers en installateurs van BonGo Solar zijn u graag van dienst!

Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

Om onze klanten maximale zekerheid te bieden, is BonGo Solar aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). SGZE-LogoElke zonnepanelenpartij die zich wil aansluiten bij deze stichting dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Hierdoor heeft u als klant de garantie dat zowel uw aanbetaling als uw garantie volledig zijn afgedekt.

Voor particulieren, bedrijven en collectieven

Wij leveren ook zonne-energieproducten aan bedrijven en organisaties. Denk aan installaties op industriële en commerciële gebouwen, evenals residentiële panden en gebouwen van Verenigingen van Eigenaren of andere collectieven. Kijk hiervoor op de website van onze zusterorganisatie BonGo Solar Projects: www.bongosolarprojects.com

Showroom bezoeken of prijsopgave aanvragen

Bij BonGo Solar kunt u zien wat u op uw dak krijgt. Bezoek onze showroom en zie hoe een zonnepanelensysteem daadwerkelijk werkt. Op ons dak hebben wij meerdere testopstellingen geplaatst, zodat u de panelen ook op het dak kunt zien liggen. Bezoek onze showroom of neem hieronder een kijkje in onze showroom.

U kunt natuurlijk ook meteen kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave aanvragen bij ons. Wij helpen u graag verder!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231