Bel mij voor advies

Informatie over ons bedrijf BonGo Solar

Bij BonGo Solar zijn we dagelijks met 40 personen actief om (potentiële) klanten van goed advies te kunnen voorzien.

Als één van de meest toonaangevende partijen in Nederland hebben wij wekelijks contact met honderden geïnteresseerden in zonne-energie.

Tevreden klanten zijn de beste graadmeter voor kwaliteit, vandaar dat wij onze klanten onafhankelijk enquêteren. Door kritisch te kijken naar opmerkingen en door het trainen van onze medewerkers zijn wij in staat om dagelijks onze kwaliteit te verbeteren. Het kwaliteitsmanagementsysteem van BonGo Solar is door de TÜV Nederland, NEN-EN-ISO 9001-2015, gecertificeerd.

Wij zijn actief in heel Nederland en op de hoogte van lokale regelingen. De adviseur in uw regio komt graag bij u op bezoek om u te informeren over zonnepanelen of zonneboilers.

Naast gecertificeerde zonne-energie producten,  adviseren, plannen en ontwikkelen wij duurzame energie concepten voor steden en gemeenten, voor industriële en commerciële gebouwen en residentiële gebouwen van alle soorten.

Om onze klanten maximale zekerheid te bieden heeft BonGo Solar zich aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie.

SGZE-Logo

Elke zonnepanelenpartij die zich wilt aansluiten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) dient een uitgebreid selectieproces te doorlopen. Een proces waardoor u als klant gegarandeerd wordt dat niet alleen uw aanbetaling maar ook uw garantie volledig is afgedekt.

Bij BonGo Solar kunt u zien wat u op uw dak krijgt, bezoek onze showroom en zie hoe een zonnepanelensysteem nu daadwerkelijk werkt. Op ons dak hebben wij volledige testopstellingen geplaatst om u er alles over te kunnen vertellen. Klik hier om een afspraak te maken om een bezoek aan onze showroom te brengen of kijk hieronder alvast binnen in onze showroom!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer

AEG Glas-Glas zonnepanelen

Nu nieuw in ons assortiment zijn de Glas-Glas zonnepanelen van AEG.

Lees meer

Gratis zonnepanelensysteem

Onder alle showroomgasten van de heropening van onze showroom hebben wij een gratis zonnepanelensysteem verloot!

Lees meer
 20171231