Over ons | BonGo Solar

Waarom BonGo Solar? 

Bij BonGo Solar maken we zonne-energie snel en gemakkelijk toegankelijk. Zo krijg je bij ons een vrijblijvend advies zodra je de dakscan doet op de website. Je ontvangt direct een berekening van je besparing en een vrijblijvende indicatie van de benodigde investering. Zo maken we de overstap naar schone energie bereikbaar voor iedereen.

 

 

BonGo Solar maakt deel uit van Koolen Industries Solar. Met zusterondernemingen Koolen Energy Projects, NovaVolt en Koolen Installation Services vormt ze een samenhangende groep bedrijven die schone energie overal en voor iedereen beschikbaar maakt.

 

Onderdeel van Koolen Industries

Koolen Industries heeft als missie om iedereen te kunnen laten bijdragen aan de energietransitie. Door schone energie te gebruiken van de wind en zon, en te zorgen dat het er is wanneer je dit nodig hebt, geven we jou een autonoom leven, waarin je onafhankelijk bent van het net. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betaalbaar, beschikbaar en bereikbaar.

 

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling op dag van installatie

De kwaliteit van BonGo Solar

BonGo Solar biedt je een assortiment met A-merk producten.

Hiermee krijg je altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen die te koppelen is aan andere duurzame producten. Wij geven professioneel advies op maat en helpen je persoonlijk bij elke stap in het proces. BonGo Solar werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij je aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen.

BonGo Solar is TÜV-gecertificeerd en aangesloten bij Stichting Garantie Fonds ZonneEnergie. Onze installateurs zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de NEN-normen. Maar liefst 95% van onze klanten beveelt ons aan. Op het reviewplatform KlantenVertellen.nl worden onze installateurs goed beoordeeld en worden reviews geschreven over hun prettige en secure manier van werken!

Koolen Installation Services

Bongo Solar werkt samen met zusterorganisatie Koolen Installation Services. Deze zonnepanelen installateurs zijn Install Q gecertificeerd. Dat betekent dat wij veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland kunnen uitvoeren. Meer informatie vindt u op https://installq.nl/.

De 5 sterren van BonGo Solar

Voor gemakkelijk en snelle duurzame energie mét de beste klantervaring!

 • Uitgebreid aanbod in duurzame oplossingen
  Bongo Solar biedt zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen en infraroodpanelen. Met dit uitgebreide assortiment zet je niet alleen je energieverbruik op groen, maar verduurzaam je jouw hele huis.
 • 95% beveelt ons aan
  Bij ons heb je persoonlijk contact met een vast contactpersoon, geven wij professioneel advies, vindt de installatie van de zonnepanelen plaats door een vakkundig team, en verzekeren wij onze klanten van nazorg. Klanten beoordelen ons niet voor niets met een 9.0, zie KlantenVertellen.nl.
 • De beste kwaliteit met SolarEdge
  De samenwerking tussen Bongo Solar en SolarEdge stelt klanten in staat te profiteren van geavanceerde technologieën die zorgen voor een betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve energieoplossing. 
 • Direct van start zonder aanbetaling
  Bij BonGo Solar houden we alles het liefst zo simpel mogelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Mocht je bij ons zonnepanelen aanschaffen, dan kun je er op vertrouwen dat wij je professioneel advies geven en de installatie vakkundig uitvoeren (conform NEN 1010). Bij ons is een aanbetaling dan ook niet nodig.
 • Extra garantiezekerheid met Stichting Garantiefonds ZonneEnergie
  BonGo Solar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Met dit fonds bieden we jou maximale zekerheid en zorgen we ervoor dat je als klant geen enkel risico loopt bij garantie op je zonnepanelen.