Waarom BonGo Solar? 

Bij BonGo Solar maken we zonne-energie snel en gemakkelijk toegankelijk. Zo krijg je bij ons een vrijblijvend advies zodra je de dakscan doet op de website. Je ontvangt direct een berekening van je besparing en een vrijblijvende indicatie van de benodigde investering. Zo maken we de overstap naar schone energie bereikbaar voor iedereen.

 

 

BonGo Solar maakt deel uit van Koolen Industries Solar. Met zusterondernemingen Koolen Energy Projects, NovaVolt en Koolen Installation Services vormt ze een samenhangende groep bedrijven die schone energie overal en voor iedereen beschikbaar maakt.

 

Onderdeel van Koolen Industries

Koolen Industries heeft als missie om iedereen te kunnen laten bijdragen aan de energietransitie. Door schone energie te gebruiken van de wind en zon, en te zorgen dat het er is wanneer je dit nodig hebt, geven we jou een autonoom leven, waarin je onafhankelijk bent van het net. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betaalbaar, beschikbaar en bereikbaar.

 

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
1 euro = 1 Wattpiek
Bereken nu makkelijk en snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken geïnstalleerd
 • Geen aanbetaling, betaling na installatie

De kwaliteit van BonGo Solar

reselBonGo Solar biedt je een assortiment met A-merk producten. Hiermee krijg je altijd de beste kwaliteit en een zonnestroominstallatie met de nieuwste ontwikkelingen. Wij geven professioneel advies op maat en helpen je persoonlijk bij elke stap in het proces. BonGo Solar werkt uitsluitend met vakkundig personeel. Zo zijn alle installateurs die bij je aan huis komen gecertificeerd. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen.

BonGo Solar is TÜV-gecertificeerd en aangesloten bij de Stichting Garantie Fonds ZonneEnergie. Onze installateurs zijn VCA-gecertificeerd en werken altijd volgens de relevante NEN-normen. We bieden op 100% klanttevredenheid. We gaan pas weg bij een klant bij 100% tevredenheid. Niet voor niets beveelt maar liefst 95% van onze klanten ons aan! Op de reviewsite KlantenVertellen.nl worden onze installateurs zeer goed beoordeeld en worden reviews geschreven over hun prettige en secure manier van werken!

Koolen Installation Services

Bongo Solar maakt ook gebruik van de zusterorganisatie Koolen Installation Services. Deze zonnepanelen installateurs zijn Install Q gecertificeerd. Dat betekent dat wij veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland kunnen uitvoeren. Meer  informatie  vindt  u op  https://installq.nl/.

De 5 sterren van BonGo Solar

Voor gemakkelijk en snelle zonne-energie mét de beste klantervaring!

 • 95% beveelt ons aan
  Bij ons heb je persoonlijke contact met een vast contactpersoon, geven wij professioneel advies, vindt de installatie van de zonnepanelen plaats door een vakkundig team, en verzekeren wij onze klanten van nazorg. Klanten beoordelen ons niet voor niets op klantenvertellen.nl met een 9!
 • De beste kwaliteit als AEG Authorized Platinum Reseller
  BonGo Solar is, als enige installateur in de Benelux, AEG Authorized Platinum Reseller. AEG staat voor betrouwbaarheid en innovatie. AEG is altijd op zoek naar nieuwe en duurzame manieren om haar producten te produceren en hoe ze haar producten kunnen verduurzamen. Door ons Platinum Resellerschap hebben wij de beschikking over de nieuwste innovaties van AEG.
 • 100% klanttevredenheid
  Bij BonGo Solar garanderen wij 100% klanttevredenheid. Zo hoef je het volledige aanschafbedrag pas na oplevering van een werkend zonnepanelensysteem te voldoen, als jij 100% tevreden bent over de werkende installatie.
 • Direct van start zonder aanbetaling
  Bij BonGo Solar houden we alles het liefst zo simpel mogelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Mocht je bij ons zonnepanelen aanschaffen, dan kun je er op vertrouwen dat wij je professioneel advies geven en de installatie vakkundig uitvoeren (conform NEN 1010). Bij ons is een aanbetaling dan ook niet nodig.
 • Extra garantiezekerheid met Stichting Garantiefonds ZonneEnergie
  BonGo Solar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Met dit fonds bieden we jou maximale zekerheid en zorgen we ervoor dat je als klant geen enkel risico loopt bij garantie op je zonnepanelen.