Assortiment zonnepanelen

Bij BonGo Solar leveren wij alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door ons geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Hyundai 435 Wp glas-glas zonnepanelen

Maak kennis met de premium zonnepanelen van Hyundai. Geoptimaliseerd design met maximaal rendement. Dankzij uitstekende fabriekskwaliteit biedt Hyundai High Efficiency zonnepanelen met 30 jaar garantie op het product en een prestatiegarantie van maar liefst 88% over 30 jaar. Wil je meer weten?

 

> Bekijk onze Hyundai zonnepanelen

LONGi 430 Wp Scientist zonnepanelen

Ontdek de laatste standaard. De LONGi 430 Wp Scientist. A-merk zonnepaneel met de laatste technische standaarden voor maximale opbrengstgarantie. LONGi is voor wie verzekerd wilt zijn van een duurzame investering. Wil je meer weten?

 

> Bekijk ons LONGi zonnepaneel

DMEGC 440 WP zonnepanelen

DMEGC 440 WP zonnepanelen zijn betrouwbare en betaalbare zonnepanelen van de fabrikant DMEGC Solar Energy. Als onderdeel van DMEGC Magnetics, de grootste magneetfabrikant van de wereld, hebben zij een uitstekende reputatie. Wil je meer weten?


> Bekijk onze DMEGC zonnepanelen

> Bekijk de datasheet

JA Solar 405 Wp zonnepanelen

Ontdek de kracht van duurzaamheid met JA Solar's 405 Wp zonnepaneel. Met toonaangevende technologie levert het superieure prestaties voor een groenere toekomst. Kies voor JA Solar en breng innovatie en duurzaamheid samen in één stralend pakket. Meer weten?

 

> Bekijk onze JA Solar zonnepanelen

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Binnen 2-6 weken op je dak
  • Geen aanbetaling, betaling na installatie

Meer reviews bekijken?

Klanten vertellen over BonGo Solar

Al vele anderen gingen je voor! Bekijk op Klantenvertellen.nl alle reviews en ervaringen over BonGo Solar.

9