BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Alle informatie over zonnepanelen en wat u kunt verwachten

De eerste stap om zelf energie te gaan produceren, is informatie verzamelen over het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Met de huidige energieprijzen loont het om deze investering te doen. Energie opwekken via zonnepanelen is een duurzame vorm waarbij gebruik wordt gemaakt van zonlicht, zowel op zonnige dagen als meer bewolkte dagen. Zonnepanelen bestaan uit zonnecellen die licht opvangen van de zon en vervolgens omzetten naar energie. Vaak wekt u meer energie op dan dat u gebruikt, dit kunt u dan terug leveren op het stroomnet. Dit noemen we salderen. Bij Bongo Solar vindt u informatie over zonnepanelen en kunt u contact opnemen voor vrijblijvende advies over zonnepanelen.

Wij hebben zowel panelen voor schuine daken als voor platte daken in het assortiment. Maar heeft u aan afwijkend type dak of zonnepanelen van een speciaal formaat nodig? Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze Solar Adviseur in uw regio en hij/zij kan u alles vertellen over de mogelijkheden die uw woning biedt!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231