Zonnepanelen | Doe de gratis dakscan! | BonGo Solar

Zonnepanelen van 
BonGo Solar

Onze zonnepanelen

BonGo Solar heeft de afgelopen jaren meer dan vijfenzeventigduizend zonnestroominstallaties geïnstalleerd. Dat is goed voor een jaaropbrengst van ruim 14 miljoen wattuur aan schone energie. Daarmee sparen we je portemonnee én het milieu.

Tevens is BonGo Solar als enige installateur in de Benelux AEG Authorised Platinum Reseller. Dit houdt in dat we je naast de AEG panelen van Duitse topkwaliteit unieke AEG voordelen kunnen bieden. Lees erover op de AEG-pagina.

Daarom BonGo Solar!

  • Door klanten beoordeeld met een 9
  • A-merk kwaliteit zonnepanelen
  • Keuze tussen financieren of kopen van zonnepanelen
  • Eigen, gecertificeerde installateurs
  • Geen aanbetaling vooraf, maar pas op de dag van installatie
  • Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)
  • Btw zonnepanelen 0%

Gratis offerte aanvragen

Hoe koop of financier ik zonnepanelen bij BonGo Solar?

Doe de dakscan op onze website

Doe de dakscan op onze website

Offerte binnen 48 uur!

Offerte binnen 48 uur!

Contact met een vaste adviseur

Contact met een vaste adviseur

Plaatsing binnen 3 tot 6 weken

Plaatsing binnen 3 tot 6 weken

Geen betaling vooraf, maar op de dag van installatie

Geen betaling vooraf, maar op de dag van installatie

De besparing via de app bekijken

De besparing via de app bekijken

Zonnepanelen kopen of financieren?

Zonnepanelen kun je kopen, maar ook financieren. We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Ook informeren we je graag over ons uitgebreide assortiment. Naast de premium en de kwalitatief hoogwaardige AEG-panelen leveren we de aantrekkelijk geprijsde lijnpanelen van DMEGC.

Aangesloten bij SGZE
A-merk zonnepanelen
100% klanttevredenheid

Ons assortiment

BonGo Solar plaatst alleen A-merk kwaliteit zonnepanelen met TÜV keuring. Voor alle zonnepanelen garanderen wij 25 jaar opbrengstgarantie en tot 30 jaar garantie en service.

Btw op zonnepanelen 0%

Wanneer je zonnepanelen koopt hoef je geen Btw meer terug te vragen omdat de Btw op zonnepanelen sinds 1 januari 2023 0% is.

Gecertificeerde installateurs

BonGo Solar werkt uitsluitend met eigen, gecertificeerde installateurs. Zij sluiten zonnestroom-installaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen.

Daken en opstellingen

Er zijn situaties waarbij een speciale oplossing bedacht moet worden om een zonnestroom-installatie te realiseren. Een aantal van deze situaties hebben wij voor je op een rij gezet.

Meer weten?

Gratis en vrijblijvend telefonisch advies

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de btw-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

 

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.