Huiseigenaren gingen je voor ...
Doe de
 dakscan 
en

bereken binnen 1

minuut je
 besparing
  • Bespaar al snel 1000 euro per jaar
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie

Zonnepanelen van 
BonGo Solar

Onze zonnepanelen

BonGo Solar heeft de afgelopen jaren meer dan vijfentwindigduizend zonnestroominstallaties geïnstalleerd. Dat is goed voor een jaaropbrengst van ruim 7 miljoen Wattuur aan schone energie. Daarmee sparen we je portemonnee én het milieu.

Als erkend REC Solar Professional leveren we de Noorse REC panelen met de hoogste efficiëntie- en milieu-eisen.  Wil je meer weten over de premium kwaliteit van REC? Lees dan verder op onze REC pagina.

Tevens is BonGo Solar als enige installateur in de Benelux  AEG Authorised Platinum Reseller. Dit houdt in dat  we je naast de AEG panelen van Duitse topkwaliteit unieke AEG voordelen kunnen bieden. Lees er over op de AEG pagina.

Daarom BonGo Solar!

  • Door klanten beoordeeld met een 9
  • A-merk kwaliteit zonnepanelen
  • Keuze tussen financieren of kopen van zonnepanelen
  • Eigen, gecertificeerde installateurs
  • Betaal na oplevering en bij 100% tevredenheid
  • Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)
  • Btw teruggave service

Gratis offerte aanvragen

Hoe koop of financier ik zonnepanelen bij BonGo Solar?

Doe de dakscan op onze website

Doe de dakscan op onze website

Offerte binnen één werkweek

Offerte binnen één werkweek

Contact met een vaste adviseur

Contact met een vaste adviseur

Plaatsing binnen 14 tot 16 weken

Plaatsing binnen 14 tot 16 weken

Betalen pas bij 100% tevredenheid

Betalen pas bij 100% tevredenheid

De besparing via de app bekijken

De besparing via de app bekijken

Zonnepanelen kopen of financieren?

Zonnepanelen kan je kopen maar ook financieren. We geven je graag meer informatie over de mogelijkheden. Ook informeren we je graag over ons uitgebreide assortiment. Naast de premium REC panelen en de kwalitatief hoogwaardige AEG panelen leveren we ook de aantrekkelijker geprijsde lijn panelen van DMEGC.

Aangesloten bij SGZE
A-merk zonnepanelen
100% klanttevredenheid

Ons assortiment

BonGo Solar plaatst alleen A-merk kwaliteit zonnepanelen met TÜV keuring. Voor alle zonnepanelen garanderen wij 25 jaar opbrengstgarantie en tot 30 jaar garantie en service.

Btw-aftrek en subsidies

Wanneer je zonnepanelen koopt, kun je de btw op aanschaf én installatie (21 procent) terugvragen van de Belastingsdienst. Wij regelen deze BTW teruggave voor je.

Gecertificeerde installateurs

BonGo Solar werkt uitsluitend met eigen, gecertificeerde installateurs. Zij sluiten zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen waardoor wij de veiligheid van de installaties kunnen garanderen.

Daken en opstellingen

Er zijn situaties waarbij een speciale oplossing bedacht moet worden om een zonnestroom-installatie te realiseren. Een aantal van deze situaties hebben wij voor je op een rij gezet.

Meer weten?

Gratis en vrijblijvend telefonisch advies

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren, kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

BonGo Solar heeft een BTW-teruggave-service. Hiervoor werken wij samen met ‘De Centrale BTW Teruggave’. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het terugvragen van BTW op zonnepanelen en verzorgt de BTW-teruggave graag voor je. De service kost € 100,- (excl. BTW) waarvan wij de helft voor onze rekening nemen.

Klanten ontvangen van 'De Centrale BTW Teruggave' een factuur voor € 100,- maar je ontvangt van BonGo Solar € 50,- (excl. BTW) korting op de factuur. Uiteindelijk kost het jou dus € 50,- (excl. BTW). Dit bespaart je veel administratief werk. Wil je meer weten of toch zelf BTW terugvragen, lees dan onze pagina over de BTW-teruggave-service.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 088 - 334 - 7640

Maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.30 uur
Vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Of chat met ons.

Als gevolg van de ontwikkelingen op de energiemarkt is het aantal aanvragen enorm toegenomen.

We zetten alles in het werk om je zo snel mogelijk van dienst te zien. Desondanks kan het langer duren voordat je reactie van ons ontvangt.  
Wij hopen op uw begrip.