Zonnepanelen
bij BonGo Solar

Bij BonGo Solar leveren wij alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door ons geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Het juiste zonnepaneel
voor jouw dak

Over zonnepanelen is veel te vinden, maar wat is het juiste zonnepaneeel voor jouw wensen en dak? Ofwel, welk zonnepaneel past het beste bij jouw situatie? Dit zijn vragen die wij dagelijks krijgen. Het antwoord is simpel. Afhankelijk van hoeveel je wilt opwekken, de ligging van je huis en het type dak.

 

Meer weten over zonnepanelen? Hier onder hebben wij een verdeling voor je gemaakt. Kijk vooral verder of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Assortiment

Je hebt bij ons de keuze uit drie zonnepaneelmerken. Wij hebben voor deze collectie zonnepenalen gekozen vanwege bewezen kwaliteit en vermogen. Wil je meer weten over onze zonnepanelen collectie?

 

 

Producttesten

Welke zonnepanelen zijn op dit moment de beste zonnepanelen? Wij doen hier uitvoerig onderzoek naar. Wil je meer weten over hoe wij onderzoek doen? 

 

 

 

 

Opbrengst

Jouw dak, jouw energieverbruik. Het soort panelen en jouw specifieke wensen bepalen jouw opbrengst. Onze adviseurs berekenen de investering, besparing, en terugverdientijd van jouw zonnepanelensysteem voor jou.

 

 

Financiering

De investering in zonnepanelen is er één met een gegarandeerd rendement. Maar zoals bij iedere investering gaan de kosten ook hier voor de baten uit. Toch zijn er verschillende manieren om zonnepanelen te financieren.

 

 

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan en vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Binnen 2-6 weken op je dak
  • Geen aanbetaling, betaling na installatie