Zonnepanelen financiering

Duurzaamheidsfinanciering voor jouw zonnestroominstallatie

Wil jij je woning verduurzamen, maar heb je onvoldoende eigen spaargeld of wil je liever je spaargeld niet gebruiken? Dan kan een duurzaamheidsfinanciering met een laag bedrag per maand dé oplossing zijn.

Met de een duurzaamheidsfinanciering wordt verduurzaming toegankelijk voor iedereen!

Een financiering hoeft niet duur te zijn.

Ter indicatie: bij financiering van een zonnestroominstallatie van € 6.950,- betaal je 10 jaar een bedrag van slechts € 77,93 per maand. Zo ben je direct eigenaar van de zonnestroominstallatie en geniet je van alle voordelen. En is de meeste gevallen kun je de betaalde rente ook nog fiscaal aftrekken!

Voorbeeldberekening (in 10 jaar)
Aanschafprijs installatie € 6.950,00
Totale financieringskosten € 9.352,00
Totale opbrengsten € 15.994,15
Je voordeel in 10 jaar (incl financieringskosten) € 6.642,15
Kosten per maand € 77.93

De financiering wordt volledig afgestemd op je persoonlijke situatie. Je bepaalt zelf de looptijd van de financiering en sluit de duurzaamheidslening af tegen een aantrekkelijke rente. Deze vaste lage rente van 6,4% staat vast voor 10 jaar. Daarmee heb je extra zekerheid over je maandelijkse lasten. Je hebt naast het vaste maandbedrag altijd de mogelijkheid om kosteloos extra af te lossen.

Hoe werkt de aanschaf van zonnepanelen met een duurzaamheidsfinanciering?
Wij hebben een exclusief samenwerkingsverband met Duurzaam Gefinancierd die de Nationale Duurzaamheidslening aanbiedt. Hierdoor kan je een zonne-installatie eenvoudig financieren tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Met de financiering speciaal voor het verduurzamen van je woning, betaal je de investering van een zonnestroominstallatie in termijnen. De besparing met een zonnestroominstallatie op je energiekosten is vaak hoger dan je maandelijkse energiekosten. Hierdoor houd je direct geld over en los je gemakkelijk met de besparing je financiering af.

De voordelen

 • Je bespaart op je energierekening
 • Je woning stijgt direct in waarde
 • Vaste lage rente en fiscaal aftrekbaar*
 • Geen slottermijn (afrekening bij einde looptijd)
 • Boetevrij extra aflossen is mogelijk

Wacht niet te lang met het aanschaffen van zonnepanelen. Want hoe eerder je de overstap op zonne-energie maakt, hoe langer je energie kan terugleveren tegen de huidige energietarieven!   
Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op jouw energierekening. Doe nu onze gratis dakscan.

Hoe koopt u zonnepanelen met financieringsaanvraag?
Om de financiering mogelijk te maken hebben we een samenwerkingsverband met Duurzaam Gefinancierd die de Nationale Duurzaamheidslening aanbiedt. Duurzaam Gefinancierd werkt hiervoor samen met de innovatieve en best beoordeelde kredietverstrekker van Nederland: Lender & Spender.

Doe de dakscan en kies voor de optie ‘financieren’. Je ontvangt dan bij je offerte voor de installatie een overzicht van je voordeel inclusief de financieringskosten en doorloopt de volgende stappen:

 1. Je geeft akkoord op je offerte onder voorbehoud van financiering
 2. Je ontvangt een email met een link naar de website van Lender & Spender
 3. Je vult de gevraagde gegevens in op het formulier
 4. Je ontvangt een vrijblijvend financieringsaanbod met een vast maandbedrag

Na acceptatie van het voorstel worden je zonnepanelen geïnstalleerd.

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling op dag van installatie

Twijfel je of heb je nog vragen over de aanschaf van zonnepanelen met een duurzaamheids-financiering? Neem gerust contact met ons op via 055 303 06 40.

*De rente van de duurzaamheidsfinanciering is onder voorwaarden aftrekbaar en is in dit voorbeeld gebaseerd op het belastingtarief van 36,93%.