Hyundai (glas-glas) 435 Wp voor de krachtigste keuze

Maak vandaag de groenste keuze voor morgen met het Hyundai 435 Wp zonnepaneel. Een spectaculair krachtig zonnepaneel. Zo haal je het maximale uit zonne-energie en is je investering snel terugverdiend. Ben jij klaar voor de toekomst? Kies Hyundai en zet samen alles op groen!

 


- M. Van Vinken, Amstelveen


- Annie De Vries, Den Haag


- Frans, Tilburg


- Nienke Van Gulp, Enschede

Besparen met Hyundai 395 Wp

Hoog vermogen,
veel besparen

Onze Hyundai zonnepanelen zorgen ervoor dat het maximale uit het zonlicht haalt. Ook wanneer het warmer is. De terugverdientijd is al lekker laag. Al direct na de installatie bespaar jij op je energierekening.

Hyundai zonnepanelen

Een strak
ontwerp

Wil jij zwarte panelen? Dankzij het esthetisch aantrekkelijke ontwerp met zwarte zonnecellen en een zwarte achtergrond integreert dit zonnepaneel moeiteloos op je dak. Kies voor een modern design.

30 jaar prestatiegarantie

Zeker weten dat het goed zit

Met een garantie van 30 jaar voor 88% kun je gerust zijn over de toekomst. Want wie in duurzaamheid investeert, wil zeker weten dat het goed zit. 

Het complete verhaal

Wat zijn de voordelen?

Vorm, functie en zekerheid. Wil je mooie panelen? Ga je voor een optimaal rendement en wil je zeker zijn van een goede garantie? Dan zijn de panelen van Hyundai echt iets voor jou! 

 

  • Mooi: helemaal zwart
  • Energiek: 435 Wattpiek
  • Efficiënt: 23% 
  • Robuust: na 30 jaar prestatiegarantie van 88%
  • Duurzaam: snelle terugverdientijd
  • Zekerheid: hoge productgarantie van 30 jaar

 

> Datasheet van Hyundai

Hyundai
Glas-glas

Wat is het voordeel van glas-glas? De zonnepanelen zonder glas-glas kunnen over tijd tot prestatieverlies leiden. Met glas-glas technologie worden panelen beschermd tegen mogelijke degradatie, wat resulteert in een langere levensduur en behoud van je energieopbrengst.

Veelgestelde vragen

Het antwoord hierop is bijna altijd: ja! Wij kunnen op vrijwel elk soort dak zonnepanelen installeren. Kijk eens op de verschillende daken-pagina voor meer informatie over de installatie op jouw dak. Twijfel je toch nog of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Zij kijken en denken graag met je mee.

Sinds augustus 2013 is de landelijke subsidiepot leeg. Door het jaar heen zijn er altijd gemeentelijke subsidies die de aanschaf van zonnepanelen zullen aanmoedigen. Als er subsidie beschikbaar is gesteld in jouw gemeente, kun je dit altijd op de website van jouw gemeente terugvinden. Op de website www.energiesubsidiewijzer.nl kun je op basis van jouw woonplaats bekijken welke duurzame regelingen er momenteel actueel zijn. BonGo Solar zal je voor zover mogelijk altijd begeleiden in het aanvraagtraject.

Sinds 1 januari is het btw-tarief op zonnepanelen 0%. Het btw-tarief van 0% zal alleen gelden voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning. Met een woning bedoelen we bijvoorbeeld ook een garage of schuur bij een woning en een serre of een aan- of uitbouw. En een vakantiewoning. Ook is het 0% tarief van toepassing als bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex.

Het 0%-tarief geldt ook voor bijvoorbeeld de aanleg van kabels, het montagemateriaal en zogenoemde optimizers en omvormers. En voor de aanpassing van de meterkast in verband met de aanschaf van uw zonnepanelen.

Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het btw-tarief 21% gelden.

 Wil je meer weten over deze nieuwe regeling, lees dan onze pagina over de btw-0%-regeling.

Heb je nog vragen?

Het BonGo Solar team staat voor je klaar!

Bel ons op 055 303 06 40

Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.