BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Zonnepanelen test

Zit u eraan te denken om zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen? Door de energieprijzen van dit moment is het een verstandige keuze om te investeren in zonnepanelen. Onze professionele medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden in uw situatie. We vinden altijd een passende oplossing die goed past bij uw woning, wensen en eisen. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en bezoek onze showroom voor een zonnepanelen test.

U bent dan ook van harte welkom om onze zonnepanelen testopstelling te komen bekijken. Na het voeren van gesprekken met onze medewerkers, weet u direct welke zonnepanelen aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Voor welke zonnepanelen u uiteindelijk ook kiest: het plaatsen van zonnepanelen is gezien de huidige energieprijzen sowieso een verstandige investering.

Zonnepanelen test

Om meer te weten te komen over de verschillende soorten zonnepanelen kunt u een zonnepanelen test doen. Zo komt u erachter welk type zonnepanelen het meest geschikt is voor uw woning. Bekijk ons assortiment om alle soorten op een rijtje te zien. Onze adviseurs vertellen u alles over de opbrengst en laten u zien hoe een zonnepanelensysteem precies werkt. Op het dak van onze showroom ziet u allerlei testopstellingen waar onze medewerkers u alles over kunnen vertellen.

Heeft u al onze zonnepanelen getest?

De voordelen van zonne-energie zijn legio. U bespaart flink veel kosten op de energierekening omdat zonnepanelen een zeer gunstig rendement opleveren. Het rendement is zelfs gunstiger dan dat van de gemiddelde spaarrekening. Wanneer u een van de zonnepanelen uit onze test aanschaft, weet u dus zeker dat u uw investering op termijn altijd terugverdient.

Graag nodigen wij u uit om onze zonnepanelen testopstelling te komen bekijken en in onze showroom een zonnepanelen test uit te voeren. Uiteraard zijn wij op werkdagen tijdens kantooruren geopend, maar ook kunt u een afspraak maken als u ’s avonds wilt langskomen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat.

De voordelen van BonGo Solar

Ervaar de volgende voordelen van BonGo Solar:

  • Actief in heel Nederland
  • Gecertificeerd door de TÜV Nederland: NEN-EN-ISO 9001-2008
  • We zijn op de hoogte van lokale regelingen
  • Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie
  • Bezoek onze showroom

Wij adviseren onze klanten door heel Nederland en weten dan ook alles over de specifieke regelingen in uw regio. We staan bekend om de uitstekende kwaliteit die we leveren en ons doel is om deze kwaliteit te blijven verbeteren. Bovendien is ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd door de TÜV Nederland. Dit is een NEN-EN-ISO 9001-2008 certificatie. We zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie om u een zekerheid te garanderen en u te laten zien dat we een betrouwbare organisatie zijn.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de zonnepanelen in het echt komen bekijken en een zonnepanelen test doen? Kom dan eens langs in onze showroom. We zijn geopend tijdens kantooruren en ook is het mogelijk om een afspraak te maken om ’s avonds langs te komen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen-informatiepakket vernieuwd

6 mei 2019: Ons informatiepakket over zonnepanelen is vernieuwd. Hierin vindt u informatie over soorten zonnepanelen, omvormers, de werking van een zonnepanelen-systeem, opbrengst en het traject tot installatie.

Lees meer

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer