BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Zonnepanelen test

Zit u eraan te denken om zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen? Door de energieprijzen van dit moment is het een verstandige keuze om te investeren in zonnepanelen. Onze professionele medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden in uw situatie. We vinden altijd een passende oplossing die goed past bij uw woning, wensen en eisen. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en bezoek onze showroom voor een zonnepanelen test.

U bent dan ook van harte welkom om onze zonnepanelen testopstelling te komen bekijken. Na het voeren van gesprekken met onze medewerkers, weet u direct welke zonnepanelen aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Voor welke zonnepanelen u uiteindelijk ook kiest: het plaatsen van zonnepanelen is gezien de huidige energieprijzen sowieso een verstandige investering.

Zonnepanelen test

Om meer te weten te komen over de verschillende soorten zonnepanelen kunt u een zonnepanelen test doen. Zo komt u erachter welk type zonnepanelen het meest geschikt is voor uw woning. Bekijk ons assortiment om alle soorten op een rijtje te zien. Onze adviseurs vertellen u alles over de opbrengst en laten u zien hoe een zonnepanelensysteem precies werkt. Op het dak van onze showroom ziet u allerlei testopstellingen waar onze medewerkers u alles over kunnen vertellen.

Heeft u al onze zonnepanelen getest?

De voordelen van zonne-energie zijn legio. U bespaart flink veel kosten op de energierekening omdat zonnepanelen een zeer gunstig rendement opleveren. Het rendement is zelfs gunstiger dan dat van de gemiddelde spaarrekening. Wanneer u een van de zonnepanelen uit onze test aanschaft, weet u dus zeker dat u uw investering op termijn altijd terugverdient.

Graag nodigen wij u uit om onze zonnepanelen testopstelling te komen bekijken en in onze showroom een zonnepanelen test uit te voeren. Uiteraard zijn wij op werkdagen tijdens kantooruren geopend, maar ook kunt u een afspraak maken als u ’s avonds wilt langskomen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat.

De voordelen van BonGo Solar

Ervaar de volgende voordelen van BonGo Solar:

  • Actief in heel Nederland
  • Gecertificeerd door de TÜV Nederland: NEN-EN-ISO 9001-2008
  • We zijn op de hoogte van lokale regelingen
  • Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie
  • Bezoek onze showroom

Wij adviseren onze klanten door heel Nederland en weten dan ook alles over de specifieke regelingen in uw regio. We staan bekend om de uitstekende kwaliteit die we leveren en ons doel is om deze kwaliteit te blijven verbeteren. Bovendien is ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd door de TÜV Nederland. Dit is een NEN-EN-ISO 9001-2008 certificatie. We zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie om u een zekerheid te garanderen en u te laten zien dat we een betrouwbare organisatie zijn.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de zonnepanelen in het echt komen bekijken en een zonnepanelen test doen? Kom dan eens langs in onze showroom. We zijn geopend tijdens kantooruren en ook is het mogelijk om een afspraak te maken om ’s avonds langs te komen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231