BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Zonnepanelen test

Zit u eraan te denken om zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen? Door de energieprijzen van dit moment is het een verstandige keuze om te investeren in zonnepanelen. Onze professionele medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden in uw situatie. We vinden altijd een passende oplossing die goed past bij uw woning, wensen en eisen. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en bezoek onze showroom voor een zonnepanelen test.

U bent dan ook van harte welkom om onze zonnepanelen testopstelling te komen bekijken. Na het voeren van gesprekken met onze medewerkers, weet u direct welke zonnepanelen aansluiten op uw specifieke wensen en behoeften. Voor welke zonnepanelen u uiteindelijk ook kiest: het plaatsen van zonnepanelen is gezien de huidige energieprijzen sowieso een verstandige investering.

Zonnepanelen test

Om meer te weten te komen over de verschillende soorten zonnepanelen kunt u een zonnepanelen test doen. Zo komt u erachter welk type zonnepanelen het meest geschikt is voor uw woning. Bekijk ons assortiment om alle soorten op een rijtje te zien. Onze adviseurs vertellen u alles over de opbrengst en laten u zien hoe een zonnepanelensysteem precies werkt. Op het dak van onze showroom ziet u allerlei testopstellingen waar onze medewerkers u alles over kunnen vertellen.

Heeft u al onze zonnepanelen getest?

De voordelen van zonne-energie zijn legio. U bespaart flink veel kosten op de energierekening omdat zonnepanelen een zeer gunstig rendement opleveren. Het rendement is zelfs gunstiger dan dat van de gemiddelde spaarrekening. Wanneer u een van de zonnepanelen uit onze test aanschaft, weet u dus zeker dat u uw investering op termijn altijd terugverdient.

Graag nodigen wij u uit om onze zonnepanelen testopstelling te komen bekijken en in onze showroom een zonnepanelen test uit te voeren. Uiteraard zijn wij op werkdagen tijdens kantooruren geopend, maar ook kunt u een afspraak maken als u ’s avonds wilt langskomen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers en laat ons weten waar uw voorkeur naar uitgaat.

De voordelen van BonGo Solar

Ervaar de volgende voordelen van BonGo Solar:

  • Actief in heel Nederland
  • Gecertificeerd door de TÜV Nederland: NEN-EN-ISO 9001-2008
  • We zijn op de hoogte van lokale regelingen
  • Aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie
  • Bezoek onze showroom

Wij adviseren onze klanten door heel Nederland en weten dan ook alles over de specifieke regelingen in uw regio. We staan bekend om de uitstekende kwaliteit die we leveren en ons doel is om deze kwaliteit te blijven verbeteren. Bovendien is ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd door de TÜV Nederland. Dit is een NEN-EN-ISO 9001-2008 certificatie. We zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie om u een zekerheid te garanderen en u te laten zien dat we een betrouwbare organisatie zijn.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de zonnepanelen in het echt komen bekijken en een zonnepanelen test doen? Kom dan eens langs in onze showroom. We zijn geopend tijdens kantooruren en ook is het mogelijk om een afspraak te maken om ’s avonds langs te komen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer