BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Voordelig investeren in zonnepanelen

De kans is groot dat u op onze website bent omdat u beseft dat zonnepanelen goed zijn voor het milieu of een goede investering zijn met gegarandeerd rendement. Maar weet u al hoe voordelig zonnepanelen zijn?

Doordat wij uitsluitend werken op basis van direct contact met de fabrikant, zijn wij een van de meest vooraanstaande leveranciers in Nederland op het gebied van goedkope zonnepanelen. Wij hebben hierdoor al veel mensen geholpen met besparen op hun energiekosten.

Zonnepanelen voordelig of niet?

Dat zonnepanelen voordelig zijn ten opzichte van andere energiebronnen, lijdt geen enkele twijfel. Uw energierekening wordt flink verlaagd doordat zonnepanelen de laatste jaren financieel een zeer aantrekkelijk rendement opleveren. Hierdoor weet u zeker dat de door u gekochte zonnepanelen zichzelf vroeg of laat altijd terugverdienen.

Dat het rendement aantrekkelijk is, blijkt ook wanneer we het rendement van zonnepanelen vergelijken met het rendement van de gemiddelde spaarrekening in Nederland. Zonnepanelen leveren een hoger rendement op. Daarnaast bent u niet afhankelijk van prijsstijgingen op het gebied van energie, doordat u de energie met zonnepanelen zelf opwekt. Financieel is het dus zeer interessant om voordelig zonnepanelen te kopen.

Naast voordelig, ook duurzaam

Voordelig zonnepanelen aanschaffen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar is ook bijzonder milieuvriendelijk. Zonne-energie is namelijk een van de meest duurzame energiebronnen die momenteel in gebruik zijn. Met de aanschaf van zonnepanelen levert u dan ook een belangrijke bijdrage aan een beter leefmilieu.

Zonnepanelen kopen is daarom niet alleen financieel gezien een verstandige investering, maar ook met het oog op de toekomst van onze planeet. Het gebruik van zonnepanelen zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot. CO2 is een van de belangrijkste oorzaken van de huidige risicovolle klimaatverandering. Met het toepassen van zonne-energie zorgt u voor een gezonder leefmilieu, ook voor de generaties na ons.

Goedkope zonnepanelen

BonGo Solar biedt u een ruime keuze op het gebied van zonnepanelen, waardoor u zeker weet dat u altijd de optimale oplossing voor uw specifieke situatie vindt. Veel van onze klanten kiezen voor de populaire monokristallijn panelen, die een hoog rendement opleveren. Een goedkoper alternatief zijn de polykristallijn zonnepanelen.

Welk type dak u ook heeft, voordelige zonnepanelen laten plaatsen is vrijwel altijd mogelijk. BonGo Solar heeft zowel panelen voor schuine daken als voor platte daken in het assortiment.

Vrijblijvende informatie en prijsopgave

Wilt u meer weten over de investering, de besparing en de terugverdientijd? Maak dan nu een berekening met onze berekentool.
Wilt u per e-mail informatie ontvangen over soorten zonnepanelen, het rendement en financieringsmogelijkheden? Vraag dan geheel kosteloos en vrijblijvend een informatiepakketje aan door onderstaand formulier in te vullen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231