BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Voordelig investeren in zonnepanelen

De kans is groot dat u op onze website bent omdat u beseft dat zonnepanelen goed zijn voor het milieu of een goede investering zijn met gegarandeerd rendement. Maar weet u al hoe voordelig zonnepanelen zijn?

Doordat wij uitsluitend werken op basis van direct contact met de fabrikant, zijn wij een van de meest vooraanstaande leveranciers in Nederland op het gebied van voordelige zonnepanelen. Wij hebben hierdoor al veel mensen geholpen met besparen op hun energiekosten.

Zonnepanelen voordelig of niet?

Dat zonnepanelen voordelig zijn ten opzichte van andere energiebronnen, lijdt geen enkele twijfel. Uw energierekening wordt flink verlaagd doordat zonnepanelen de laatste jaren financieel een zeer aantrekkelijk rendement opleveren. Hierdoor weet u zeker dat de door u gekochte zonnepanelen zichzelf vroeg of laat altijd terugverdienen.

Dat het rendement aantrekkelijk is, blijkt ook wanneer we het rendement van zonnepanelen vergelijken met het rendement van de gemiddelde spaarrekening in Nederland. Zonnepanelen leveren een hoger rendement op. Daarnaast bent u niet afhankelijk van prijsstijgingen op het gebied van energie, doordat u de energie met zonnepanelen zelf opwekt. Financieel is het dus zeer interessant om voordelig zonnepanelen te kopen.

Naast voordelig, ook duurzaam

Voordelig zonnepanelen aanschaffen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar is ook bijzonder milieuvriendelijk. Zonne-energie is namelijk een van de meest duurzame energiebronnen die momenteel in gebruik zijn. Met de aanschaf van zonnepanelen levert u dan ook een belangrijke bijdrage aan een beter leefmilieu.

Zonnepanelen kopen is daarom niet alleen financieel gezien een verstandige investering, maar ook met het oog op de toekomst van onze planeet. Het gebruik van zonnepanelen zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot. CO2 is een van de belangrijkste oorzaken van de huidige risicovolle klimaatverandering. Met het toepassen van zonne-energie zorgt u voor een gezonder leefmilieu, ook voor de generaties na ons.

Goedkope zonnepanelen

BonGo Solar biedt u een ruime keuze op het gebied van zonnepanelen, waardoor u zeker weet dat u altijd de optimale oplossing voor uw specifieke situatie vindt. Veel van onze klanten kiezen voor de populaire monokristallijne panelen, die een hoog rendement opleveren. Een goedkoper alternatief zijn de polykristallijne zonnepanelen. Naast A-merken hebben wij ook goede merken met een gunstigere prijs.

Welk type dak u ook heeft, voordelig zonnepanelen aanschaffen en laten plaatsen is vrijwel altijd mogelijk. BonGo Solar heeft zowel panelen voor schuine daken als voor platte daken in het assortiment.

Vrijblijvende informatie en prijsopgave

Wilt u meer weten over de investering, de besparing en de terugverdientijd? Maak dan nu een berekening met onze berekentool.
Wilt u per e-mail informatie ontvangen over soorten zonnepanelen, het rendement en financieringsmogelijkheden? Vraag dan geheel kosteloos en vrijblijvend een informatiepakketje aan door onderstaand formulier in te vullen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Solar Magazine: Koolen Industries neemt Energy Experience Group inclusief BonGo Solar over: ‘Er is een consolidatieslag in de duurzame-energiesector op komst’.

Lees meer

Vacature Schouwer

Is jouw technische kennis goed onderlegd? Ben je ook instaat om dit om te zetten in een advies? Weet jij de weg in Nederland? Dan is de functie van Schouwer iets voor jou! SCHOUWER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature Planner

Ben jij een je organisatie talent? Weet jij de weg te vinden door heel Nederland? Dan is de functie van Planner helemaal iets voor jou! Nieuwsgierig lees snel de verder PLANNER (40 uur per week)

Lees meer

Vacature medewerker operations

Werk jij klantgericht? Kun jij klanten een goede uitleg geven over de installatiewerkzaamheden van zonnepanelen? En ben je een kei in Administratie? Dan is de functie van medewerker operations de vacature voor jou. MEDEWERKER OPERATIONS (40 uur per week, 32/36 uur per week is bespreekbaar)

Lees meer

Vacature Servicemonteur

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je kennis van elektra? Hou je van afwisselde werkzaamheden? Dan hebben wij  de functie voor jou! Vacature Servicemonteur (40 uur per week)

Lees meer