BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Voordelig investeren in zonnepanelen

De kans is groot dat u op onze website bent omdat u beseft dat zonnepanelen goed zijn voor het milieu of een goede investering zijn met gegarandeerd rendement. Maar weet u al hoe voordelig zonnepanelen zijn?

Doordat wij uitsluitend werken op basis van direct contact met de fabrikant, zijn wij een van de meest vooraanstaande leveranciers in Nederland op het gebied van voordelige zonnepanelen. Wij hebben hierdoor al veel mensen geholpen met besparen op hun energiekosten.

Zonnepanelen voordelig of niet?

Dat zonnepanelen voordelig zijn ten opzichte van andere energiebronnen, lijdt geen enkele twijfel. Uw energierekening wordt flink verlaagd doordat zonnepanelen de laatste jaren financieel een zeer aantrekkelijk rendement opleveren. Hierdoor weet u zeker dat de door u gekochte zonnepanelen zichzelf vroeg of laat altijd terugverdienen.

Dat het rendement aantrekkelijk is, blijkt ook wanneer we het rendement van zonnepanelen vergelijken met het rendement van de gemiddelde spaarrekening in Nederland. Zonnepanelen leveren een hoger rendement op. Daarnaast bent u niet afhankelijk van prijsstijgingen op het gebied van energie, doordat u de energie met zonnepanelen zelf opwekt. Financieel is het dus zeer interessant om voordelig zonnepanelen te kopen.

Naast voordelig, ook duurzaam

Voordelig zonnepanelen aanschaffen is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar is ook bijzonder milieuvriendelijk. Zonne-energie is namelijk een van de meest duurzame energiebronnen die momenteel in gebruik zijn. Met de aanschaf van zonnepanelen levert u dan ook een belangrijke bijdrage aan een beter leefmilieu.

Zonnepanelen kopen is daarom niet alleen financieel gezien een verstandige investering, maar ook met het oog op de toekomst van onze planeet. Het gebruik van zonnepanelen zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot. CO2 is een van de belangrijkste oorzaken van de huidige risicovolle klimaatverandering. Met het toepassen van zonne-energie zorgt u voor een gezonder leefmilieu, ook voor de generaties na ons.

Goedkope zonnepanelen

BonGo Solar biedt u een ruime keuze op het gebied van zonnepanelen, waardoor u zeker weet dat u altijd de optimale oplossing voor uw specifieke situatie vindt. Veel van onze klanten kiezen voor de populaire monokristallijne panelen, die een hoog rendement opleveren. Een goedkoper alternatief zijn de polykristallijne zonnepanelen. Naast A-merken hebben wij ook goede merken met een gunstigere prijs.

Welk type dak u ook heeft, voordelig zonnepanelen aanschaffen en laten plaatsen is vrijwel altijd mogelijk. BonGo Solar heeft zowel panelen voor schuine daken als voor platte daken in het assortiment.

Vrijblijvende informatie en prijsopgave

Wilt u meer weten over de investering, de besparing en de terugverdientijd? Maak dan nu een berekening met onze berekentool.
Wilt u per e-mail informatie ontvangen over soorten zonnepanelen, het rendement en financieringsmogelijkheden? Vraag dan geheel kosteloos en vrijblijvend een informatiepakketje aan door onderstaand formulier in te vullen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer