BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

HT Solar Zonnepanelen

De nieuwste toevoeging aan ons assortiment zijn de HT Solar panelen. De al in 1960 opgerichte HT Solar is ooit begonnen met zonnepanelen voor ruimtevaartuigen. Inmiddels leveren ze al jaren panelen voor de consumentenmarkt en wij hebben er twee daarvan in ons assortiment.

Uitgebreid toegepast in particuliere en zakelijke projecten kunnen deze zonnesystemen hoge winddruk, sneeuwbelasting en extreme temperaturen aan. Verder bieden deze panelen de volgende pluspunten;

  • TUV gecertificeerd
  • Lage prijs
  • Hoge Wattage
  • Mooie uitstraling
  • Gekwalificeerd als Tier 1 producent

HT Solar 270Wp polykristallijn

Deze zonnecellen worden geproduceerd met silicium en door jarenlange ontwikkelingen wordt de hoogste kwaliteit cellen gewaarborgd. Met behulp van precieze schermdruktechnologie behalen deze zonnecellen een hoog rendement in vergelijking tot het industriegemiddelde van vergelijkbare panelen.

Bekijk hier de productsheet van dit zonnepaneel.

HT Solar 275Wp monokristallijn black

Ook bieden wij de monokristallijne variant aan van het HT60 paneel van HT Solar. Ook bij dit paneel geldt, dat door de IEC en TUV certificering van het paneel dat de hoogste productiestandaarden worden gegarandeerd. Tevens voldoen deze panelen, net zoals de polykristallijne variant, aan strenge ISO internationale standaarden.

Dit paneel levert 275Wp en is geschikt voor allerlei soorten installaties; kleinschalige thuisinstallaties, grotere huissystemen en ook veldopstellingen.

Bekijk de productinformatie van dit monokristallijne zonnepaneel.

Kom meer te weten over wat zonnepanelen voor u kunnen doen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de HT Solar panelen? Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen en doen u een vrijblijvende offerte. Neem via onderstaand formulier contact met ons op:

Eerst nog zelf wat inlezen? Vraag gratis en vrijblijvend ons informatiepakket aan! Dat kan op deze pagina.

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231