BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

AEG zonnepanelen voor hoge efficiëntie en betrouwbare opbrengst

AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste componenten voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare rendementen en lange levensduur.

BonGo Solar heeft ervoor gekozen om de keuze te maken voor een merk, wat staat voor kwaliteit en zekerheid. AEG Solar geeft ons deze zekerheid. Door de hoge eisen die er aan het merk AEG worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame oplossingen. Wij bieden AEG polykristallijn zonnepanelen en monokristallijne panelen.

Polykristallijne AEG zonnepanelen

De AEG polykristallijn 270-275 Wp is een van de meest gekozen zonnepanelen binnen ons assortiment. Wij bieden deze Polykristallijn panelen aan in blauwe en zwarte uitvoering. Het AEG Industrial Solar AS-P606 zonnepaneel levert tot 275 Wp en biedt een oplossing voor alle soorten installaties – van kleinschalige huis systemen tot commerciële installaties en industriële grootschalige veldsystemen.

Monokristallijne AEG zonnepanelen

AEG biedt verschillende monokristallijne zonnepanelen. Buiten de AS-M606 worden alle monokristallijne die BonGo Solar levert van AEG geleverd met PERC coating. Hierdoor heb je meer dan 20% cel efficiëntie en wordt de prestatie van de zonne-installatie vergroot. Het PERC (“Passivated Emitter Rear Cell”) proces verhoogt de zonnecel efficiëntie van het monokristallijn silicium door zij, voor en achter coating. Hierdoor vindt er een hogere absorptie van licht plaats. Dus ook een uitstekende dekking bij weinig licht. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig (tot -11%).

AEG Glas-Glas zonnepanelen met PERC technologie

Het vermogen van dit type paneel is 300 Wp. Het mooiste van dit glas-glas paneel is dat het achterste glas ook zwart is. Hierdoor is dit zonnepaneel geheel zwart, wat zorgt voor een esthetische uitstraling op uw dak.

Offerte AEG zonnepanelen

Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan. Zo weet u meteen wat u kunt verwachten.
Of eerst liever wat meer informatie? Vraag dan ons informatiepakket aan. Deze krijgt u meteen in uw mailbox.

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231