BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend

Bel mij voor advies

AEG zonnepanelen voor hoge efficiëntie en betrouwbare opbrengst

AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten. Daarmee biedt AEG de hoogste kwaliteit, een betrouwbaar rendement en een lange levensduur. BonGo Solar heeft gekozen voor een merk dat hoge eisen stelt aan kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Wij bieden polykristallijne zonnepanelen, monokristallijne panelen en glas-glas zonnepanelen van AEG.

Gratis en vrijblijvende offerte AEG zonnepanelen

Vraag een op maat gemaakte offerte aan via het onderstaande formulier. Dan weet u meteen wat u kunt verwachten. Wij vragen u om uw adres in te vullen, zodat wij het dak van uw huis kunnen bekijken via een speciaal programma. Daarmee kunnen wij u passend advies geven. Of eerst liever wat meer informatie? Vraag dan ons informatiepakket aan. Deze ontvangt u meteen in uw mailbox.

Polykristallijne AEG zonnepanelen

Wij bieden Polykristallijne panelen aan in blauwe en zwarte uitvoering. De zonnepanelen bieden 265-280 Wp en zijn een oplossing voor alle soorten installaties – van kleinschalige huissystemen tot commerciële installaties en industriële grootschalige veldsystemen. Meer informatie:

Monokristallijne AEG zonnepanelen

Onze klanten laten meestal hun keuze vallen op monokristallijne zonnepanelen. AEG biedt verschillende soorten. Buiten de AS-M606 hebben alle AEG monokristallijne panelen die BonGo Solar levert een PERC-coating. PERC staat voor ‘Passivated Emitter Rear Cell’. Met deze coating is de cel-efficiëntie meer dan 20%, waarmee de prestatie van de zonne-installatie wordt vergroot. Door een zij-, voor- en achtercoating wordt de zonnecel-efficiëntie van het monokristallijn silicium verhoogd. Er vindt een hogere absorptie van licht plaats. De zonnepanelen hebben dus ook een uitstekende dekking bij weinig licht. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig (tot -11%). Meer informatie:

AEG Glas-Glas zonnepanelen met PERC-technologie

Het vermogen van dit type paneel is 300 Wp. Het mooiste van dit glas-glas paneel is dat het achterste glas ook zwart is. Hierdoor is dit zonnepaneel geheel zwart, wat zorgt voor een esthetische uitstraling op uw dak. Meer informatie:

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer