BonGoSolar zonnepanelen advies & offerte aanvragen, gratis en vrijblijvend

Bel mij voor advies

Bekijk zonnepanelen in onze showroom

Wilt u eens diverse soorten zonnepanelen bekijken? En zien hoe deze op een dak gemonteerd zijn? Breng een bezoek aan onze showroom! Wij hebben diverse testopstellingen van zonnepanelen, zowel binnen als buiten, op een plat dak en schuin dak. Uiteraard hebben wij ook zonnepanelen op ons eigen dak, die u van dichtbij kunt bekijken.

Vrijblijvende rondleiding

Met veel plezier geven wij u een rondleiding. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend. Onze showroom in Apeldoorn is geopend op maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 20.00 uur, en op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Mocht u tijdens onze openingstijden niet kunnen, dan is het ook mogelijk om op zaterdag een afspraak te maken. De koffie staat klaar!

Afspraak maken of …

Bel ons voor het maken van een afspraak met één van onze zonnestroom-adviseurs, via 088 334 7640.
Wilt u telefonisch advies, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
Of neem digitaal een kijkje in onze showroom.
Ons een berichtje sturen om een afspraak te maken, kan natuurlijk ook altijd.

Prijsopgave aanvragen?

Wilt u liever meteen kosteloos en vrijblijvend een offerte aanvragen?
Dat kan natuurlijk ook. U kunt dan altijd nog besluiten of u onze showroom wilt bezoeken. Wij staan graag voor u klaar!

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen-informatiepakket vernieuwd

6 mei 2019: Ons informatiepakket over zonnepanelen is vernieuwd. Hierin vindt u informatie over soorten zonnepanelen, omvormers, de werking van een zonnepanelen-systeem, opbrengst en het traject tot installatie.

Lees meer

1.750 zonnepanelen geplaatst bij Remeha in Apeldoorn

7 maart 2019: Hoe kun je als bedrijf in duurzaamheid zelf duurzamer worden? Remeha in Apeldoorn deed het door 1.750 zonnepanelen te laten plaatsen. Met trots uitgevoerd door BonGo Solar Projects B.V.

Lees meer

Word jij onze nieuwe collega?

7 februari 2019: BonGo Solar groeit snel. Daardoor hebben wij diverse vacatures. Zoals: teamleider Verkoop Binnendienst, verkoopadviseur, (online) marketeer, projectleider, werkvoorbereider en meerdere monteurs & elektriciens. Interesse?

Lees meer

Sneeuw op zonnepanelen, wat te doen?

24 januari 2019: Heb je zonnepanelen en vraag je je af of je de sneeuw het beste kunt verwijderen, of beter kunt laten liggen? En wil je weten wat de energie-opbrengst is bij sneeuw?

Lees meer

Vacature teamleider Verkoop Binnendienst

18 januari 2019: BonGo Solar groeit en daarom zijn wij op zoek naar een extra teamleider voor onze afdeling Sales in Apeldoorn. Samen met de andere teamleiders verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van het optimaal functioneren van ons verkoopteam. Meer informatie staat in onze vacaturetekst.

Lees meer