Bespaar nu op je eigen energierekening
en steun jouw politievakbond!

Het zal je niet zijn ontgaan; de energieprijzen zijn hoger dan ooit!

Profiteer daarom nu van een aantrekkelijke korting op onze zonnepanelen zodat je zelf energie opwekt en meteen bespaart op je energierekening. Vanuit de samenwerking met ACP ontvang je als lid direct korting op je installatie.

Bovendien als je BonGo Solar je zonnestroominstallatie laat aanleggen support je daarmee ook Politievakbond ACP.

Benieuwd wat jij met een zonnestroominstallatie gaat besparen op je energierekening?
Doe dan nu de gratis dakscan op deze pagina!

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu
 8 
zonnepanelen

vanaf
 3.235,- 
euro:

doe de
 dakscan!
  • Bespaar al snel 1.000 euro per jaar
  • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
  • 100% klanttevredenheid en garantie

Naast dat je met een installatie van zonnepanelen bespaart op je energierekening geniet je als huiseigenaar met een zonnestroominstallatie van nog meer voordelen. Door je eigen energie op te wekken ben je minder afhankelijk van de energiemarkt. Een groot voordeel nu de energieprijzen blijven stijgen. Daarnaast verhoog je met een installatie van zonnepanelen ook het energielabel van je woning. Je woning wordt, door het hogere energielabel, direct meer waard.

BonGo Solar & Politievakbond ACP

In samenwerking met BonGo Solar krijg je als lid van ACP de mogelijkheid om een zonnestroominstallatie aan te schaffen van BonGo Solar. Daarbij ontvang je als ACP lid  korting op je zonnestroominstallatie. Deze korting wordt volgens de collectieve inkoop afspraak automatisch toegekend aan ieder ACP lid. Afhankelijk van de grootte van de installatie kan het voordeel oplopen tot enkele honderden euro’s.

Daarnaast doneert BonGo Solar voor ieder afgenomen zonnepaneel €10,- naar Politievakbond ACP.
Met dit bedrag zet de vakbond zich in jouw belangen!

Dubbel voordeel dus! Voordelig voor je portemonnee en je vakbond wordt, zonder dat het jou iets kost, extra gesteund.

 

Bij BonGo Solar kies je voor meer dan alleen een leverancier die jouw panelen installeert

  • Zo heb je direct na je akkoord op de offerte, contact met één vast contactpersoon die je tijdens het gehele proces tot en met de werkende installatie begeleidt. 
  • Leveren wij alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Wij zijn als enige in de Benelux AEG Authorized Platinum Reseller. Hierdoor hebben wij toegang tot de nieuwste innovaties van AEG. AEG is een bedrijf dat voorop loopt op innovatief gebied en altijd op zoek is naar nieuwe en duurzame manieren van het produceren van haar producten en natuurlijk het verduurzamen van de producten zelf.
  • Sluiten vakkundige monteurs de zonnestroominstallaties aan volgens de NEN1010-normen. Hierdoor garanderen wij volledige veiligheid van onze zonnepanelen en omvormers. Onze ervaren installateurs plaatsen de zonnepanelen binnen één dag. Hierdoor kun je direct genieten van duurzame en voordelige energie.
  • Kun je gebruik maken van de service van ‘De Centrale BTW Teruggave’. Om je hierbij maximaal te ontzorgen bieden wij je een korting op de service van 'De Centrale BTW Teruggave'. 
  • Wij bieden garantie die kan variëren van 20 jaar tot wel 30 jaar. En omdat wij aangesloten zijn bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie heb je extra zekerheid. 
  • Staan wij voor 100% klanttevredenheid. Daarom betaal je pas wanneer je helemaal tevreden bent na de oplevering van jouw zonnestroominstallatie.

Wij maken de overstap naar zonne-energie graag zo makkelijk mogelijk voor je! Doe nu onze gratis dakscan op deze pagina en ontvang een vrijblijvend advies op maat. Hiervoor is geen bezoek aan huis nodig. 

Heb je vragen over de aanschaf van een zonnestroominstallatie? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. 

*Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak en de hoogte van de energietarieven bepalen jouw besparing op je energierekening.