BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

ACP en BonGo Solar

Omdat BonGo Solar en ACP duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en het voor alle partijen interessant is om zonnepanelen te plaatsen, zijn we overeengekomen dat BonGo Solar het collectieve ledenaanbod gaat verzorgen.

BonGo Solar biedt ACP-leden nu de mogelijkheid om met korting zonnepanelen aan te schaffen. Door van dit aanbod gebruik te maken, draagt u bij aan een schoner milieu. De ACP ontvangt daarnaast van BonGo Solar 10 euro per paneel. Dit geld zet de ACP in om op te komen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van politiemensen.
Meer weten? Kijk op www.acp.nl/zonnepanelen.

PRODUCTAANBOD
Geheel op maat wordt een zeer hoogwaardig pakket aangeboden waar u als lid een aantrekkelijke korting op krijgt. Er zijn vele soorten panelen verkrijgbaar, echter zit er weinig zichtbaar verschil in. Op basis van onze expertise en testen hebben wij voor u een uniek pakket samengesteld.

Dit pakket bestaat uit AEG zonnepanelen in combinatie met een GoodWe stringomvormer of het unieke SolarEdge systeem. Lees hier meer over het aanbod.

Heeft u interesse in het ledenaanbod van ACP? Meld u dan hier aan!

drievak-ACP_L

Om u een goed beeld te geven van wat u kunt verwachten in het zonnepanelen ledencollectief van ACP hebben wij voor u het schema opgesteld die duidelijk de collectieve procedure weergeeft. Klik hier om dit schema te bekijken. De processen van BonGo Solar zijn door de TÜV, ISO9001 gecertificeerd.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer