BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

ACP en BonGo Solar

Omdat BonGo Solar en ACP duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en het voor alle partijen interessant is om zonnepanelen te plaatsen, zijn we overeengekomen dat BonGo Solar het collectieve ledenaanbod gaat verzorgen.

BonGo Solar biedt ACP-leden nu de mogelijkheid om met korting zonnepanelen aan te schaffen. Door van dit aanbod gebruik te maken, draagt u bij aan een schoner milieu. De ACP ontvangt daarnaast van BonGo Solar 10 euro per paneel. Dit geld zet de ACP in om op te komen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van politiemensen.
Meer weten? Kijk op www.acp.nl/zonnepanelen.

PRODUCTAANBOD
Geheel op maat wordt een zeer hoogwaardig pakket aangeboden waar u als lid een aantrekkelijke korting op krijgt. Er zijn vele soorten panelen verkrijgbaar, echter zit er weinig zichtbaar verschil in. Op basis van onze expertise en testen hebben wij voor u een uniek pakket samengesteld.

Dit pakket bestaat uit AEG zonnepanelen in combinatie met een GoodWe stringomvormer of het unieke SolarEdge systeem. Lees hier meer over het aanbod.

Heeft u interesse in het ledenaanbod van ACP? Meld u dan hier aan!

drievak-ACP_L

Om u een goed beeld te geven van wat u kunt verwachten in het zonnepanelen ledencollectief van ACP hebben wij voor u het schema opgesteld die duidelijk de collectieve procedure weergeeft. Klik hier om dit schema te bekijken. De processen van BonGo Solar zijn door de TÜV, ISO9001 gecertificeerd.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231