BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Ga terug

Financial Controller

FINANCIAL CONTROLLER
(40 uur per week)


FUNCTIE

Als Financial controller ben o.a. verantwoordelijk voor het zelfstandig verzorgen van de maandafsluiting en lever je een actieve bijdrage aan het samenstellen van de jaarrekening. Je stelt managementrapportages op en stelt de budgettering vast en bewaakt deze. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het management en medewerkers van de financiële administratie. Je analyseert, verklaart en onderbouwt afwijkingen, trends en ontwikkelingen. Je stelt KPI’s op. Je beheert en optimaliseert de AO/IC-processen (administratieve organisatie/interne controle).


JOUW PROFIEL

Je beschikt over passende beroepskwalificatie (minimaal werk/denkniveau HBO). Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en het Officepakket heeft voor jou geen geheimen. Je hebt up-to-date kennis van Exact online (harde eis) en daarnaast heb je 3-5 jaar ervaring als Assistent controller of ben je werkzaam geweest op een accountantskantoor. Verder herken je jezelf in onderstaande eigenschappen:

  • Je hebt een hands on mentaliteit, bent representatief, nauwkeurig, flexibel en een echte teamplayer.
  • Je bent ondernemend, stressbestendig, toont initiatief en bent goed in het plannen en organiseren van je werk.
  • Je hebt geen probleem met hard werken en hebt graag plezier in je werk.

ONS AANBOD

Wij bieden jou een marktconform salaris en een uitdagende en een informele werkomgeving, waarbij ontwikkeling voorop staat en waarbij je continu wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Je standplaats is Apeldoorn.


ENERGY EXPERIENCE GROUP

Energy Experience Group bestaat, naast BonGo Solar, uit de bedrijven BonGo Solar Projects B.V., Duurzaam Besparen B.V. en Energie Experience Installatie Service B.V.. Nu Energy Experience Group onderdeel is van Koolen Industries is het doel om verder in de Benelux uit te rollen. Koolen Industries bouwt en investeert in een groep van bedrijven die samen zorgen dat duurzame energie altijd beschikbaar is, waar en wanneer je dit nodig hebt. Betrouwbaar en veilig. Momenteel Heeft BonGo Solar ruim 90 medewerker in dienst. Onze installatieteams opereren in heel Nederland en in de afgelopen jaren hebben wij duizenden zonnepanelensystemen geïnstalleerd. Daarmee kan BonGo Solar zich een ervaren speler noemen. We hebben vestigingen in Apeldoorn en Didam.


PROCEDURE

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste  gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Dit gesprek wordt gevoerd door iemand van HR. Het tweede gesprek richt zich meer in detail op de kandidaat, de dagdagelijkse werkzaamheden en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten beide gesprekken positief doorlopen zijn dan vindt er een arbeidsvoorwaardengesprek plaats.


CONTACT

Wil je solliciteren? Stuur dan je cv met korte motivatie naar s.mulder@eegroup.nl t.a.v. Suzanne Mulder (Talentsourcer/HR). Ook met vragen of voor meer informatie kun je bij haar terecht. Suzanne is telefonisch bereikbaar op 06-23082384.

Meer informatie over BonGo Solar vind je op www.bongosolar.nl.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer