Zonnepanelen collectief Barneveld

Meer rendement uit zonnepanelen in Almere!

Tussen de Vaarten gaat nu besparen op de energierekening

De zonnepanelen in Tussen de Vaarten blijven de gemoederen bezighouden. Steeds meer buurtgenoten overwegen de slecht of niet werkende oude panelen te vervangen. Gelukkig hebben we al enkele van hen naar volle tevredenheid een nieuwe en goed werkende installatie kunnen leveren. Hiermee besparen ze een aantrekkelijk bedrag op hun energierekening!

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Binnen 2-6 weken op je dak
 • Geen aanbetaling, betaling op dag van installatie

Wat wordt jouw besparing?

Al met een kleine installatie is je besparing aanzienlijk. Onderstaand voorbeeld uit jouw buurt laat een installatie zien van 9 panelen met een verwachte opbrengst al zo’n 2620 kWh per jaar. Op basis van de beschikbare kWh prijs die je betaalt, bespaar je hiermee al € 786,- per jaar. In 5,2 jaar is deze installatie terugverdiend*.

De opbrengst van zonnepanelen is per situatie verschillend. Onder meer de omliggende schaduwpunten en de ligging van het dak bepalen jouw besparing. Maar met een gegarandeerd rendement, van tussen de 10% en 20%, is je rendement altijd hoger dan op je spaarrekening.

Je energiebesparing wordt nog groter als je in de toekomst wellicht de aanschaf van een warmtepomp overweegt of misschien wel van een elektrische auto.

* De genoemde kosten en besparingen zijn een indicatie o.b.v. een gemiddeld verbruik en de verwachte energietarieven zoals deze met de beschikbare informatie in november 2021 vastgesteld kunnen worden.

Decemberactie-paneel: AEG Full black 330Wp

Het AEG full black 330Wp paneel is een zogenaamd monokristallijn half-cel zonnepaneel. De panelen zijn volledig zwart waardoor ze een fraaie uitstralingen geven. De zonnepanelen hebben een verhoogde absorptie van licht waardoor ze een uitstekende opbrengst bij weinig licht bieden. Tevens hebben ze een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig om hetzelfde rendement te behalen (tot -11%).

Wil je meer weten over het AEG Full Black 330 Wp paneel? Download hier de uitgebreide datasheet:

De 5 sterren van BonGo Solar

Voor gemakkelijk en snelle zonne-energie mét de beste klantervaring!

 • 98% in Almere beveelt ons aan
  Bij ons heb je persoonlijke contact met een vast contactpersoon, geven wij professioneel advies, vindt de installatie van de zonnepanelen plaats door een vakkundig team, en verzekeren wij onze klanten van nazorg.
  Klanten beoordelen ons niet voor niets op klantenvertellen.nl met een 9!
 • De beste kwaliteit als AEG Authorized Platinum Reseller
  BonGo Solar is, als enige installateur in de Benelux, AEG Authorized Platinum Reseller. AEG staat voor betrouwbaarheid en innovatie. AEG is altijd op zoek naar nieuwe en duurzame manieren om haar producten te produceren en hoe ze haar producten kunnen verduurzamen. Door ons Platinum Resellerschap hebben wij de beschikking over de nieuwste innovaties van AEG.
 • 100% klanttevredenheid
  Bij BonGo Solar garanderen wij 100% klanttevredenheid. Zo hoef je het volledige aanschafbedrag pas na oplevering van een werkend zonnepanelensysteem te voldoen, als jij 100% tevreden bent over de werkende installatie.
 • Direct van start zonder aanbetaling
  Bij BonGo Solar houden we alles het liefst zo simpel mogelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Mocht je bij ons zonnepanelen aanschaffen, dan kun je er op vertrouwen dat wij je professioneel advies geven en de installatie vakkundig uitvoeren (conform NEN 1010). Bij ons is een aanbetaling dan ook niet nodig.
 • Extra garantiezekerheid met Stichting Garantiefonds ZonneEnergie
  BonGo Solar is aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Met dit fonds bieden we jou maximale zekerheid en zorgen we ervoor dat je als klant geen enkel risico loopt bij garantie op je zonnepanelen.

Heb je vragen over ons zonnepanelenproject in Almere of wil je graag meer informatie?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 088 334 7640.