Vacature Veiligheidskundige KAM-Coördinator

Veiligheidskundige om KAM afdeling op te zetten

Wil jij graag een belangrijke rol spelen binnen de energietransitie? Ben jij als Veiligheidskundige in staat een KAM afdeling op te zetten? Solliciteer dan snel!

Als veiligheidskundige begin je met de verantwoordelijkheid over de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), wat is opgezet door een extern bureau. Momenteel voor opslag en installatie van zonnepanelen, maar ons assortiment breidt zich razendsnel uit met bijvoorbeeld accu’s en laadpalen.

Je bent in goed contact met mensen op de vloer en op het dak, en rapporteert aan het management. Zo snel mogelijk begin je met het verder opzetten van de KAM afdeling, en met (interne) training op dit gebied voor onze medewerkers.

Als Veiligheidskundige kom je te werken in het gezellige HR team. Voor een vliegende start krijg je, naast ondersteuning van de HR (jouw) Manager, ook advies van onze externe veiligheidscoördinator.

Wat wij bieden

  • Een fulltime salaris tussen de €3.200,- en €4.500,- bruto per maand (afhankelijk van jouw werkervaring en kennis);
  • De mogelijkheid om jouw rol als Veiligheidskundige zelf vorm te geven en mee te laten groeien binnen een duurzame en innovatieve scale-up.
  • Standplaats Apeldoorn. (Daarnaast is hybride werken mogelijk).

Wie zijn wij?

Koolen Industries is opgericht in 2019 door ondernemer en investeerder Kees Koolen (voormalig CEO van Booking.com en vroege investeerder in Uber) met als doel de snelle overgang naar schone, hernieuwbare energie te realiseren. De focus van de scale-up Koolen Industries Solar ligt op het opwekken en beschikbaar maken van duurzame energie, met de labels BongoSolar, Novavolt en onze projecten en installaties.

Wat wij vragen

  • Een diploma middelbaar veiligheidskundige (MVK) of iets aangrenzend als technische bedrijfskunde of bijvoorbeeld IVK met specialisatie arbeidsveiligheid.
  • Je hebt ervaring als veiligheidskundige of op een KAM afdeling
  • Het vermogen om medewerkers aan te spreken en te motiveren om veilig te werken en het veiligheidsbewustzijn te vergroten.
  • Kennis van Arbowetgeving, VCA en milieuzaken is een pre.
  • Ervaring bij een bedrijf met dakspecialisten is een grote pre Pragmatisch, analytisch en communicatief vaardig.

Contact:

Heb jij interesse in deze uitdagende functie en denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren? Reageer dan direct!

Stuur dan je CV naar werkenbij@koolenindustriessolar. Of bel Marcel via 0642740652. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE STELLEN WIJ NIET OP PRIJS

contact met mij opneemt conform het privacy beleid.