BonGo Solar

Nieuw record: zonnepanelen verdienen zichzelf binnen zes jaar terug

Zonnepanelen, ooit een luxe voor de milieubewuste elite, zijn nu toegankelijker dan ooit. Met prijsdalingen die recordhoogten bereiken en een ongekende efficiëntie, is het huidige moment hét moment om in zonne-energie te investeren. Ontdek hoe de kosten zijn gekelderd en waarom de terugverdientijd nu een ongelofelijke 6 jaar bedraagt, mede dankzij de actieve salderingsregeling en de lage prijzen voor de zonnepanelen. 

Nieuw record: zonnepanelen verdienen zichzelf binnen zes jaar terug

Betaalbaarheid op z'n hoogtepunt

De prijsdaling van zonnepanelen is als een vrije val, waardoor deze groene energie-opwekkers voor velen binnen handbereik zijn. De technologische vooruitgang, schaalvergroting van productie en verbeterde installatietechnieken hebben bijgedragen aan deze opmerkelijke prijsdaling.

Wat kosten zonnepanelen nu?

Bij BonGo Solar betaal je voor tien panelen ongeveer 4.000 euro. De precieze prijs is natuurlijk wel afhankelijk van het type paneel en de installatie. Onze medewerkers vertellen je hier graag meer over. Neem contact op voor meer informatie.

Terugverdientijd van zes jaar

Wie had gedacht dat je je initiële investering in zonnepanelen in slechts 6 jaar zou kunnen terugverdienen? De terugverdientijd is dramatisch gedaald dankzij lagere aanschafkosten en hogere energieopbrengsten, en dit wordt nog versterkt door de actieve salderingsregeling. Het is niet alleen een milieubewuste keuze; het is een slimme financiële zet. Zelfs als de salderingsregeling wordt afgebouwd, leveren zonnepanelen zich nog steeds terug.

De kracht van zon

Moderne zonnepanelen leveren indrukwekkende prestaties, met een efficiëntie die de investering meer dan rechtvaardigt. Ze zetten zonlicht om in elektriciteit met een snelheid en consistentie die voorheen ondenkbaar was. Profiteer van de overvloedige energie die de zon te bieden heeft.

Groene investering met lange termijn opbrengsten

Investeren in zonnepanelen is niet alleen een kortetermijnbeslissing: het is een langetermijnstrategie voor zowel het milieu als uw portemonnee. Na de initiële terugverdientijd blijft u profiteren van gratis zonne-energie, mede dankzij de voordelen van de actieve salderingsregeling, waardoor uw energierekening wordt teruggebracht. Ook als de salderingsregeling komt te vervallen,

Zet alles op groen met Bongo Solar

Nu is het moment om actie te ondernemen! Maak gebruik van het ongekende aanbod bij Bongo Solar, waar kwalitatieve zonnepanelen betaalbaarder zijn dan ooit. Zet Alles op Groen en maak de overstap naar duurzame energie.

Zonnepanelen gunstige investering: ook met terugleveringskosten

23 februari 2024

Steeds meer energiebedrijven geven aan dat ze terugleveringskosten in rekening gaan brengen. Maar er is niets om je zorgen over te maken: investeren in zonnepanelen blijft interessant. Zelfs als er terugleveringskosten zijn. Hoe zit dit?

Eerste Kamer verwerpt wetsvoorstel; salderingsregeling blijft bestaan!

14 februari 2024

Op 13 februari 2024 heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel om de salderingsregeling af te bouwen verworpen. Hiermee is een einde gekomen aan een lange periode van onzekerheid. Overweeg je nu zonnepanelen aan te schaffen? Dan heb je dankzij de lage prijzen je investering al in drie terugverdiend. Met de salderingsregeling blijft je het voordeel behouden dat je ook de stroom die je niet verbruikt mag blijven terugleveren. Zo blijft iedere kilowatt uur die je opwekt bijdragen aan jouw besparing. Een zorg minder, een slimme stap vooruit. Hoe zit het?

Salderingsregeling op de weegschaal: eén partij beslist

12 februari 2024

Deze week stond de Eerste Kamer in het teken van een cruciale discussie die de toekomst van de salderingsregeling in Nederland kan veranderen. Met de stemming die komende dinsdag op de agenda staat, bevinden we ons op een kantelpunt: zal de regeling worden afgebouwd of blijft deze bestaan zoals we hem kennen? De beslissing heeft verstrekkende gevolgen voor huishoudens en de duurzaamheidsagenda van het land. In aanloop naar deze beslissende dag bieden wij een diepgaande analyse en blikken vooruit op de mogelijke uitkomsten en de impact daarvan op onze energietoekomst.


Overzicht