BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

Maximaal rendement uit uw zonnepanelen halen

Een zonnepaneelsysteem van 3kW tot 4kW produceert gemiddeld genoeg energie voor een groot gezinshuis, terwijl een 2kW tot 3kW installatie meestal voldoende zal zijn voor kleinere huishoudens.

Een gemiddeld 4 kW zonnepaneelsysteem zal per jaar ongeveer 3.400 kWh gratis elektriciteit genereren. Dat is genoeg elektriciteit om het volgende te voorzien van elektriciteit.

  • 4.857 uur van de wasmachine
  • 97.143 uur van de koelkast
  • 1.880 uur kokende de ketel
  • 1.417 uur van de oven

De opbrengst van zonnepanelen op het gebied van energieopwekking is één onderdeel van het rendement dat u zult ervaren. Maar u kunt nog veel meer doen om optimaal Om zonnepanelen optimaal te benutten, kunt u ervoor zorgen ook uw huis zo energie-efficiënt mogelijk in te richten om optimaal gebruik te maken van de opgewekte energie. Gebruik maken van energiebesparende lampen, ervoor zorgen dat apparaten zijn uitgeschakeld en niet op stand-by staan of alleen de wasmachine voor een volle lading gebruiken, kan al een groot verschil maken.

U kunt ook een zonnebatterij installeren voor uw zonnepanelen. Een zonne-energie batterij zal het overtollige elektriciteit opslaan die niet direct in uw huis nodig is. Deze energie kan dan worden gebruikt als uw vraag naar energie hoger is dan de hoeveelheid die door uw zonnepanelen wordt geproduceerd.

Hoe weet ik hoeveel elektriciteit mijn zonnepanelen genereren?

Uw zonnepanelen worden aangesloten op een omvormer. Deze omvormer kan via een applicatie op uw telefoon, computer of tablet uitgelezen worden. In deze applicatie wordt aangegeven hoeveelheid elektriciteit door uw zonnepanelen wordt geproduceerd, evenals hoeveel elektriciteit wordt terug geëxporteerd op het stroomnet.

Aangezien zonnepanelen vrijwel geen onderhoud nodig hebben en automatisch uw huis van elektriciteit voorzien, kan het soms makkelijk zijn om ze te vergeten. We raden u echter aan om uw meter maandelijks te controleren om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals bedoeld.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Zonnepanelen en brandgevaar: hoe zit dat?

22 november 2018: Dit jaar werden meerdere branden door zonnepanelen gemeld. Reden voor paniek? Wat ons betreft niet, want bij BonGo Solar hebben we nog nooit met brandende zonnepanelen te maken gehad. In dit artikel leggen we uit waardoor dat komt, welke panelen brandgevaarlijk kunnen zijn en waar u op moet letten bij de aanschaf van zonnepanelen.

Lees meer

10 landelijke installateurs vergeleken… BonGo Solar de beste!

15 november 2018: De onafhankelijke website Zonnepaneelwijzer heeft onderzoek gedaan naar 10 grote landelijk opererende installateurs. De installateurs van BonGo Solar komen er als beste uit!

Lees meer

SGZE: Stichting Garantiefonds ZonneEnergie

BonGo Solar is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie. Lees hier alles over de voordelen van zonnepanelen met SGZE-certificaat

Lees meer

U hoeft pas te betalen bij oplevering!

Alleen bij ons: geen aanbetaling bij de aanschaf van uw zonnepanelen

Lees meer

Voordelig aan de zonnepanelen in Montferland

Wist u dat het nemen van zonnepanelen in Montferland nog nooit zo voordelig was?

Lees meer
 20171231