BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

SolarEdge

SolarEdge staat bekend om haar optimizers die ze al in allerlei verschillende landen hebben geïnstalleerd. U krijgt hierbij een garantie van 25 jaar en dat betekent dat dit merk 100% achter haar producten staan.

SolarEdge

Dit zijn de voordelen van SolarEdge:

  • Maximale energie
  • Flexibel design
  • Kosteneffectief
  • Hoge veiligheid

Hoe werkt het systeem?

Er wordt een optimizer geplaatst op elk paneel en deze worden vervolgens aan elkaar gekoppeld. Bij dit systeem kunnen we u garanderen dat er het maximale uit een paneel wordt gehaald. SolarEdge werkt vele malen efficiënter in vergelijking met een “string” omvormer. Daarbij worden alle panelen namelijk beïnvloed door het zwakste paneel. Bij dit systeem leveren we een gratis monitoringportaal. Via uw computer, tablet of smartphone kunt u de prestaties van alle panelen in de gaten houden. Wanneer er defecten zijn krijgt u daar bovendien een melding van.

De kenmerken van de SolarEdge optimizers

Het belangrijkste kenmerk van de SolarEdge optimizers is dat ze ervoor zorgen dat elk paneel afzonderlijk goed presteert. Tevens biedt SolarEdge ten opzichte van omvormers meer mogelijkheden om het dak zo goed mogelijk te benutten in het geval van schaduwsituaties. Zo installeren ze panelen bijvoorbeeld met verschillende hellingshoeken en is het mogelijk om panelen te plaatsen op gedeeltelijk overschaduwde plekken. Tot slot zijn ongelijke string lengtes en langere strings mogelijk.

Meer weten over het SolarEdge systeem?

Voor meer informatie over dit interessante systeem kunt u altijd eens contact met ons opnemen. Onze adviseurs weten er alles van en vertellen u graag meer over de SolarEdge optimizers. U bent van harte welkom in onze showroom om al onze soorten zonnepanelen te bekijken. Het maakt niet uit in welk deel van Nederland u woont, want onze deskundige medewerkers zijn op hoogte van alle lokale regelingen. Wij komen dus graag bij u langs om u te informeren over de diverse mogelijkheden wat betreft de zonnepanelen.

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer