AEG zonnepanelen | BonGo Solar

AEG: betrouwbare en eerlijke zonnepanelen

Maak vandaag de groenere keuze voor morgen met AEG's zonnepanelen. De panelen zijn krachtig en duurzaam. Haal een hoog rendement uit je investering en bespaar direct op je energiekosten. Klaar voor de toekomst? Kies AEG en zet alles op groen.

 

Bovengemiddelde product- en prestatiegarantie

Een keuze voor AEG panelen is een keuze voor zekerheid. Zo hebben ze een lange product- en prestatiegarantie. Waar instap modellen van concurrerende merken tot 15 jaar garantie bieden op hun producten, biedt AEG op het 440Wp full black paneel 30 jaar product garantie. Op het premium aanbod in ons assortiment; de AEG 445 glas-glas versie biedt AEG maar liefst 40 jaar garantie. Dat is veel zekerheid die maar weinig zonnepanelen aanbieders bieden!

 

Wat is productgarantie?

Productgarantie bij zonnepanelen, vaak ook materiaalgarantie genoemd, is een toezegging van de fabrikant dat het product een bepaalde periode zal functioneren zonder defecten die zijn toe te schrijven aan de fabricage of materialen. Deze garantie beschermt u tegen productiefouten die de werking of effectiviteit van de zonnepanelen kunnen beïnvloeden. De productgarantie van het AEG-assortiment van BonGo Solar loopt van 30 tot 40 jaar.

 

Wat is prestatiegarantie?

De prestatiegarantie bij zonnepanelen verwijst naar de belofte van de fabrikant dat de panelen gedurende een bepaalde periode een specifiek percentage van hun oorspronkelijke efficiëntie behouden. Dit is cruciaal omdat alle zonnepanelen van nature degraderen. Hierdoor neemt hun vermogen om elektriciteit op te wekken in de loop van de tijd af. De prestatiegarantie is een belangrijk aspect bij de beoordeling van de kwaliteit en de waarde van uw zonnepanelen. Het biedt u meer zekerheid omtrent de verwachte prestaties en de betrouwbaarheid van uw zonnepaneelsysteem over een langere periode. Het is altijd verstandig om de garantiedocumentatie zorgvuldig te lezen en de details van de prestatiegarantie te achterhalen.

Vanwege de extra hoge kwaliteitseisen die AEG stelt kan de Duitse aanbieder bij het topmodel de garantie geven dat na 40 jaar nog de prestatie van maar liefst ruim 85% leveren. Dat geeft u de zekerheid dat u zelfs na 40 jaar een bijzonder hoge opbrengst van uw panelen mag verwachten. U heeft uw installatie waarschijnlijk al in de eerste 5 jaar terugverdiend. De hoge prestatiegarantie van AEG levert u daarom meer dan 35 jaar pure winst!

AEG zonnepanelen: gecertificeerde kwaliteit


In alle AEG zonnepanelen worden uitsluitend klasse A cellen verwerkt. Ieder paneel wordt intensief getest op 14 kwaliteitspunten waardoor een hoger vermogen en rendement gehaald kan worden. Mede hierdoor zijn AEG-zonnepanelen gecertificeerd door het gerenommeerde testinstituut TÜV. Bovendien voldoen de productiefaciliteiten aan de nieuwste normen om veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Zo zijn de productiefaciliteiten gecertificeerd volgens ISO 9001,  ISO 14001 en OHSAS 18001.

Eerlijk geproduceerde zonnepanelen

AEG panelen zijn zogenaamde eerlijk geproduceerde panelen. Dat houdt in dat ze gemaakt worden op productielocaties waar de mensenrechten gerespecteerd worden en de geldende milieuregels nageleefd worden.

In maart 2024 is het langverwachte akkoord tot stand gekomen die (onder meer) zonnepanelen die geproduceerd zijn met dwangarbeid in Europa verbieden. Om onafhankelijk vast te stellen of er sprake is van dwangarbeid bij de verschillende fabrikanten is onderzoek gedaan door Sheffield Hallam University. Daarin is onomstotelijk vast komen te staan dat er voor de productielocaties waar AEG gebruik van maakt geen sprake is van dwangarbeid. Steeds vaker worden merken waarvan niet is vastgesteld dat er geen dwangarbeid plaatsvindt uitgesloten van collectieve inkoopacties en gemeentelijke initiatieven.

https://www.shu.ac.uk/helena-kennedy-centre-international-justice/research-and-projects/all-projects/in-broad-daylight

Veder, is AEG in het bezit van het PFAS certificaat. Dit betekent dat er geen schadelijke chemische stoffen vrijkomen bij de productie van de panelen. PFAS is een groep chemische stoffen, gemaakt door de industrie. Het gaat om poly- en perfluoralkylstoffen. PFOS (perfluoroctaansulfonaten) en PFOA (perfluoroctaanzuur) zijn voorbeelden van stoffen die tot de PFAS-groep behoren. PFAS is nauwelijks afbreekbaar en bijzonder resistent. De kleine deeltjes kunnen ook in dieren of in het menselijk lichaam terechtkomen met de nodige schadelijke effecten tot gevolg.

 

Bekroning door onafhankelijk instituut EUPD

AEG is bekroond met de Top Brand PV Award en Solar Prosumer Award voor Nederland voor 2023/2024 door EUPD Research ter gelegenheid van Solar Solutions International 2024 in Amsterdam.

De ''Top Brand PV Award'' is een erkenning binnen de PV-industrie wereldwijd op basis van de resultaten van de onafhankelijke enquête ''PV InstallerMonitor 2023/2024'' door onderzoeksinstituut EUPD Research. De PV Installateur Monitor 2023/2024 is een onafhankelijk onderzoek gebaseerd op een diepgaande, grootschalige enquête onder professionele installatiebedrijven in verschillende regio's in binnen- en buitenland. Op basis van de resultaten worden best-in-class bedrijven en merken bekroond met de Top Brand Award.

Sinds de oprichting in 2000 ontwikkelt EUPD Research innovatieve en geïntegreerde oplossingen voor bedrijven gericht op duurzaamheid. Met onze primaire, op gegevens gebaseerde marktonderzoek- en adviesdiensten leiden wij bedrijven naar succes. De expertisegebieden zijn technologiesectoren zoals fotovoltaïsche energie, energieopslag, warmtepompen en elektrische mobiliteit, maar ook de bedrijfsgezondheidszorg.

 

Benieuwd naar jouw besparing? Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

AEG Premium 445 WP 

Het Premium paneel van AEG is de AEG 445 WP. 

Op dit paneel bieden we een productgarantie van 40 jaar .Dat is veel zekerheid die maar weinig zonnepanelen aanbieders bieden! Een ander voordeel van deze hoogwaardige toepassing is dat weerstandsverliezen tot een minimum worden beperkt. Dit maximaliseert het vermogen en de efficiëntie van het paneel. 

 

Met een garantietermijn die bij BonGo Solar kan oplopen tot wel 25 jaar, heb je de zekerheid van een langdurig rendement op je investering. Daarmee is de zonnestroominstallatie van BonGo Solar de beste start om je huis te verduurzamen. Wil je weten hoe hoog jouw rendement is? Doe dan nu de gratis dakscan.

We begeleiden je persoonlijk van de offerte tot en met de opgeleverde installatie. In veel gevallen is een huisbezoek daarbij niet nodig.

 

AEG 440 WP  

Het nieuwste paneel van AEG is de AEG 440 WP Full black. 

Op dit paneel bieden we een productgarantie van 30 jaar. Een ander voordeel van deze hoogwaardige toepassing is dat weerstandsverliezen tot een minimum worden beperkt. Dit maximaliseert het vermogen en de efficiëntie van het paneel. 

Met een garantietermijn die bij BonGo Solar kan oplopen tot wel 25 jaar, heb je de zekerheid van een langdurig rendement op je investering. Daarmee is de zonnestroominstallatie van BonGo Solar de beste start om je huis te verduurzamen. Wil je weten hoe hoog jouw rendement is? Doe dan nu de gratis dakscan.

We begeleiden je persoonlijk van de offerte tot en met de opgeleverde installatie. In veel gevallen is een huisbezoek daarbij niet nodig.

 

Hoge standaard AEG productielijn

AEG is als betrouwbare producent van zonnepanelen opgenomen in de Bloomberg New Energy Tier 1 lijst. Slechts 2% van alle paneelproducenten voldoet aan de eisen om tot deze exclusieve lijst opgenomen te worden. Voor jou betekent dit dat je met AEG over de laatste technologische ontwikkelingen beschikt met de langste garantie en de productielijn voldoet aan de laatste eisen. Bovendien ziet AEG toe op een eerlijke en rechtvaardige behandeling van de medewerkers van haar productiebedrijven. Dit uitgangspunt heeft AEG vastgelegd in bijgaand certificaat van AEG.

Samen zorgen wij voor een groenere toekomst, lagere energielasten en dat alles onder de juiste werkomstandigheden, voor iedereen.

Neem vooral een kijkje achter de schermen:

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Huiseigenaren gingen je voor.
Nu! Goede producten, top prijzen. Bereken snel je besparing!
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Binnen 2-6 weken op je dak
  • Geen aanbetaling, betaling op dag van installatie