Zonnepanelen huren

Bent u zich aan het oriënteren op zonnepanelen, maar geeft u liever niet in één keer een groot bedrag uit? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U kunt ook zonnepanelen huren bij BonGo Solar!

Door zonnepanelen te huren bespaart u direct op de energiekosten. Ook draagt u bij aan een beter milieu door over te stappen naar groene energie. U kunt zorgeloos uw eigen zonne-energie opwekken en uw spaargeld besteden aan een andere duurzame oplossing zoals isoleren of een warmtepomp. Toch wat anders in gedachte? Een keuken, een auto of een welverdiende vakantie zijn voor u naast zonnepanelen ook mogelijk! 
Na of tijdens de huurperiode kunt u de zonnestroominstallatie overnemen en nog minimaal 10 jaar blijven sparen.

Door zelf energie op te wekken, hoeft u geen elektriciteit meer te kopen van uw energiemaatschappij en bespaart u dus altijd op uw energierekening. Daarnaast draagt u bij aan een schoner milieu voor u en uw uw (klein)kinderen. Een echte win-win situatie!

Benieuwd naar uw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de dakscan en bereken binnen 1 minuut uw besparing
 • Bespaar gemiddeld 813 euro per jaar
 • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
 • 100% klanttevredenheid en garantie

De voordelen van zonnepanelen huren

Zorgeloos genieten van zonne-energie, waardestijging van uw huis en nog veel meer. 

Allereerst is het grootste voordeel van huren dat u zich bij ons geen zorgen hoeft te maken over de complete werking van het systeem. BonGo Solar is verantwoordelijk voor uw zonnestroom-systeem. Uw systeem is dan ook geheel verzekerd! Alle kosten en reparaties worden door BonGo Solar geregeld. Het leveren en onderhouden van een goed, werkend systeem is wat u gegarandeerd krijgt bij BonGo Solar.

Uw huis heeft met zonnepanelen een beter energielabel. Hierdoor wordt uw huis ook meer waard. U bespaart vanaf de dag dat de panelen op uw dak liggen waardoor u gelijk stopt met teveel betalen voor uw energie.

Verder heeft u bij het huren van zonnepanelen bij BonGo Solar:

 • Geen BKR registratie nodig
 • Verhuisservice
 • U heeft altijd de mogelijkheid om de zonnepanelen alsnog te kopen wanneer u daar klaar voor bent
 • Wij verzorgen en betalen de verzekering
 • Service en onderhoud zijn voor onze rekening
 • A-merk kwaliteit producten
 • ISO- en TÜV gecertificeerd
 • Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
 • Snelle installatie. Binnen enkele weken plaatsen wij de zonnepanelen!
 • Gedurende de huurperioden heeft u garantie, service en onderhoud op uw zonnepanelen
 • 25 jaar opbrengstgarantie
 • Minimaal 20 jaar en maximaal 30 jaar productgarantie
 • Lid van branchevereniging Holland Solar
 • Bij overname melden we uw zonnestroominstallatie aan bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)

Het is prettig om te weten waar u aan toe bent. Wij hebben het gehele bovenstaande proces daarom voor u uitgeschreven. Zo heeft u altijd een goede voorbereiding!

1. De offerte

Aller eerst heeft u een passende offerte nodig. U kunt het offerteformulier invullen en/of de dakscan uitvoeren. Met onze dakscan krijgt u direct een indicatieve opgave met de mogelijkheden voor uw woning. Wanneer u uw gegevens achterlaat zullen wij direct voor u aan de slag gaan om een passende offerte op te stellen. U krijgt vervolgens een contactpersoon die het proces en de opties met u door zal lopen. U kunt alles vragen en bespreken om samen tot de beste oplossing te komen voor uw persoonlijke situatie! Na akkoord op de offerte is het meeste werk gedaan. Wij zetten het vervolgproces voor u in gang. 

2. Werkvoorbereiding

Bij de werkvoorbereiding zullen zij uw offerte nogmaals goed controleren. U ontvangt een opdrachtbevestiging wanneer alles in orde is en wij gaan vervolgens voor u aan de slag! 

3. Planning

Wij gaan kijken wanneer ons team voor u beschikbaar is. Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen voor een geschikte datum. U ontvangt van ons een tijdsindicatie voor de ochtend of de middag, zodat u niet de hele dag op ons hoeft te wachten! 

4. Installatie

Op de afgesproken datum staan wij bij u voor de deur. Vanaf deze dag zal de besparing beginnen! Onze monteurs zorgen er altijd voor dat er een werkende installatie op uw dak ligt voordat zij weg gaan.

5. Service na installatie

Ook nadat de installatie op uw dak ligt blijven wij ons uiterste best voor u doen. Werkt iets niet naar behoren, gaat er wat stuk of heeft u vragen? Wij staan altijd voor u klaar. Tijdens het gehele huurproces komen wij kosteloos bij u langs om er voor te zorgen dat uw installatie naar tevredenheid blijft functioneren.

Gehuurde zonnepanelen meeverhuizen?

Wanneer u besluit te verhuizen kunt u de gehuurde zonnepaneleninstallatie meenemen naar uw nieuwe woning. Wij zullen ze voor u demonteren en op het nieuwe dak plaatsen. Ook kunt u in overleg de zonnepanelen overdragen aan de volgende huurder. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Het kopen van de gehuurde zonnestroominstallatie

Wilt u binnen of na de huurperiode toch de zonnestroominstallatie kopen? Dat kan! Neem contact met ons op om te bepalen wat dit voor u gaat betekenen en wij maken een passend aanbod voor u. Zo heeft u de tijd om te sparen en toch ondertussen al te genieten van uw eigen opgewekte, schone energie!