Zonnepanelen huren

Ben je je aan het oriënteren op zonnepanelen, maar geef je liever niet in één keer een groot bedrag uit? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt ook zonnepanelen huren bij BonGo Solar!

Door zonnepanelen te huren bespaar je direct op de energiekosten. Ook draagt je bij aan een beter milieu door over te stappen naar groene energie. Je kunt zorgeloos je eigen zonne-energie opwekken en je spaargeld besteden aan een andere duurzame oplossing zoals isoleren of een warmtepomp. Toch wat anders in gedachte? Een keuken, een auto of een welverdiende vakantie zijn voor je naast zonnepanelen ook mogelijk! 
Na of tijdens de huurperiode kun je de zonnestroominstallatie overnemen en nog minimaal 10 jaar blijven sparen.

Door zelf energie op te wekken, hoef je geen elektriciteit meer te kopen van je energiemaatschappij en bespaar je dus altijd op jouw energierekening. Daarnaast draag je bij aan een schoner milieu voor jezelf en je (klein)kinderen. Een echte win-win situatie!

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakscan of vraag een offerte aan.

Doe de
 dakscan 
en

bereken binnen 1

minuut je besparing
 • Bespaar gemiddeld 813 euro per jaar
 • A-merk zonnepanelen door ons gemonteerd
 • 100% klanttevredenheid en garantie

De voordelen van zonnepanelen huren

Zorgeloos genieten van zonne-energie, waardestijging van jouw huis en nog veel meer. 

Allereerst is het grootste voordeel van huren dat je je bij ons geen zorgen hoeft te maken over de complete werking van het systeem. BonGo Solar is verantwoordelijk voor jouw zonnestroom-systeem. Jouw systeem is dan ook geheel verzekerd! Alle kosten en reparaties worden door BonGo Solar geregeld. Het leveren en onderhouden van een goed, werkend systeem is wat je gegarandeerd krijgt bij BonGo Solar.

Jouw huis heeft met zonnepanelen een beter energielabel. Hierdoor wordt jouw huis ook meer waard. Je bespaart vanaf de dag dat de panelen op jouw dak liggen waardoor je gelijk stopt met teveel betalen voor jouw energie.

Verder heb je bij het huren van zonnepanelen bij BonGo Solar:

 • Geen BKR registratie nodig
 • Verhuisservice
 • Je hebt altijd de mogelijkheid om de zonnepanelen alsnog te kopen wanneer je daar klaar voor bent
 • Wij verzorgen en betalen de verzekering
 • Service en onderhoud zijn voor onze rekening
 • A-merk kwaliteit producten
 • ISO- en TÜV gecertificeerd
 • Gecertificeerde installateurs volgens de NEN1010-normen
 • Snelle installatie. Binnen enkele weken plaatsen wij de zonnepanelen!
 • Gedurende de huurperioden heb je garantie, service en onderhoud op jouw zonnepanelen
 • 25 jaar opbrengstgarantie
 • Minimaal 20 jaar en maximaal 30 jaar productgarantie
 • Lid van branchevereniging Holland Solar
 • Bij overname melden we jouw zonnestroominstallatie aan bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE)

Het is prettig om te weten waar je aan toe bent. Wij hebben het gehele bovenstaande proces daarom voor je uitgeschreven. Zo heb je altijd een goede voorbereiding!

1. De offerte

Allereerst heb je een passende offerte nodig. Je kunt het offerteformulier invullen en/of de dakscan uitvoeren. Met onze dakscan krijg je direct een indicatieve opgave met de mogelijkheden voor jouw woning. Wanneer je je gegevens achterlaat zullen wij direct voor je aan de slag gaan om een passende offerte op te stellen. Je krijgt vervolgens een contactpersoon die het proces en de opties met je door zal lopen. Je kunt alles vragen en bespreken om samen tot de beste oplossing te komen voor jouw persoonlijke situatie! Na akkoord op de offerte is het meeste werk gedaan. Wij zetten het vervolgproces voor je in gang. 

2. Werkvoorbereiding

Bij de werkvoorbereiding zullen zij jouw offerte nogmaals goed controleren. Je ontvangt een opdrachtbevestiging wanneer alles in orde is en wij gaan vervolgens voor je aan de slag! 

3. Planning

Wij gaan kijken wanneer ons team voor je beschikbaar is. Een van onze medewerkers zal contact met je opnemen voor een geschikte datum. Je ontvangt van ons een tijdsindicatie voor de ochtend of de middag, zodat je niet de hele dag op ons hoeft te wachten! 

4. Installatie

Op de afgesproken datum staan wij bij je voor de deur. Vanaf deze dag zal de besparing beginnen! Onze monteurs zorgen er altijd voor dat er een werkende installatie op jouw dak ligt voordat zij weg gaan.

5. Service na installatie

Ook nadat de installatie op jouw dak ligt blijven wij ons uiterste best voor je doen. Werkt iets niet naar behoren, gaat er wat stuk of heb je vragen? Wij staan altijd voor je klaar. Tijdens het gehele huurproces komen wij kosteloos bij je langs om er voor te zorgen dat jouw installatie naar tevredenheid blijft functioneren.

Gehuurde zonnepanelen meeverhuizen?

Wanneer je besluit te verhuizen kun je de gehuurde zonnepaneleninstallatie meenemen naar jouw nieuwe woning. Wij zullen ze voor je demonteren en op het nieuwe dak plaatsen. Ook kun je in overleg de zonnepanelen overdragen aan de volgende huurder. Hiervoor kunt je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Het kopen van de gehuurde zonnestroominstallatie

Wil je binnen of na de huurperiode toch de zonnestroominstallatie kopen? Dat kan! Neem contact met ons op om te bepalen wat dit voor je gaat betekenen en wij maken een passend aanbod voor je. Zo heb je de tijd om te sparen en toch ondertussen al te genieten van jouw eigen opgewekte, schone energie!