BonGo Solar zonnepanelen offerte aanvragen

Bel mij voor advies

BonGo Solar wint project Zonnig Zeker Bunschoten

Bron: Zonnigzeker.nl

Hoera, de installateur voor Zonnig Zeker Bunschoten is bekend! Na weken van zoeken, vergelijken en gesprekken met vele installateurs, heeft een team van experts de beste leverancier gevonden die de installaties zal verzorgen voor het inkoopcollectief Zonnig Zeker Bunschoten. Tijdens de selectie hebben wij op diverse punten gelet. Zo lag de aandacht uiteraard niet alleen bij de prijs, maar was de geleverde kwaliteit én ervaring van de installateur natuurlijk essentieel. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat het een partij is geworden die goede zonnepanelen levert, maar daarnaast ook op een goede manier met u omgaat.

Met trots kunnen we hierbij aankondigen dat BonGo Solar de installateur voor de particulieren huishoudens is geworden! Met reeds vele duizenden tevreden klanten in héél Nederland heeft BonGo Solar de benodigde ervaring. Daarnaast werden we overtuigd door hun uitstekende prijzen en professionele uitstraling.

Heeft u zich aangemeld voor Zonnig Zeker Bunschoten? Dan kunt u binnenkort een telefoontje verwachten van BonGo, waarin zij samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn op uw dak. Hierbij zullen zij u aanbieden om vrijblijvend langs te komen voor een dakinspectie, op een tijdstip dat u uitkomt. Hierbij wordt berekend  hoeveel zonnepanelen er exact geplaatst zouden kunnen worden, rekening houdend met obstakels als de schoorsteen, dakkapel of schaduw van bomen voor de deur. Daarnaast wordt er gekeken naar het kabeltraject en uw meterkast. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerkofferte waarin precies staat wat de plaatsing van zonnepanelen bij u zou kosten, én wat het u zou opleveren. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan de dakinspectie, en is het aan u om tot aanschaf over te gaan.

Indien u het aanbod interessant vindt, dan tekent u de overeenkomst en zal er samen met u een dag gepland worden waarop het montageteam bij u langs komt. Zij zullen vrijwel altijd op één dag de zonnepanelen kunnen plaatsen, zodat u direct kunt genieten van uw eigen groene stroom.

Heeft u vragen of opmerkingen? We helpen u graag! Bel tijdens kantooruren met 085-876 9284 of mail naar bunschoten@zonnigzeker.nl.

 

logo Bunschoten

Bel mij voor advies

Bereken uw zonnepanelensysteem

Gratis informatiepakket

Nieuws

Peter Mulder start als CCO van Energy Experience Group

Lees meer

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Nieuw in het assortiment: AEG Solar monokristallijn Half Cel Full Black 360Wp zonnepanelen!

Lees meer

Koolen Industries subsidiary Energy Experience Group acquires solar panel installation company NovaVolt

Lees meer

Koolen Industries' dochterbedrijf Energy Experience Group neemt zonnepaneel bedrijf NovaVolt over

Lees meer

Vacature Hoofd Order Management

Draait bij jou alles om de klant? Heb je leidinggevende ervaring binnen een resultaatgerichte organisatie? Dan zoeken wij jou!

Lees meer